Tudnátok programokat ajánlani? Fél éves a kislányom..
Sziasztok! :)
Arra lennék kíváncsi,hogy miket játszotok a 6 hónapos gyermeketekkel? Milyen közös programokat csináltok?
Én teljesen kifogytam és úgy látszik a kislányom is ráunt a dolgokra:(
Van játszószőnyegünk, nem szereti,nem érdekli. Van ringatónk nincs el benne pedig ringat,és zenél is és játékok is lógnak felette,ráunt "szerintem". Sétálni szoktunk menni de 2 napja ordít a babakocsiban! :(
Van ilyen összerakós szivacsos szőnyeg,azon elvan ideig óráig körbe játékokkal aztán jön a sírás.
Lassan csak kézben van el!
A kiságya tele van játékokkal,zenélő forgókkal,beszélő-mesélő Micimackója is van:)
Szoktunk tornázni,illetve én tornáztatom őt:) Táncolni,énekelek neki. Egyszóval mindent csinálok amit lehetséges és ami éppen eszembe jut!
Tudok esetleg valami ujjat mondani nekem ami lekötné? És nem kell megszakadnom? Úgy értem,hogy tényleg lassan csak a kezembe nem sír.... és szeretném most már kicsit pihentetni a hátam,kezem:)
Köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!