Ma lett 8 hónapos a kislányom. Sajnos még nem kúszik, ezért pénteken Dévény tornára megyünk. Mire számíthatok? Nagy sírás lesz?
Figyelt kérdés
2015. jún. 15. 18:38
1/15 anonim válasza:
Lehet fog sírni, de lehet,hogy nem! Ezt nehéz előre megmondani. Ha sír is, valószínűleg azért,mert egy idegen fogja fogdosni. Próbáld meg elterelni a figyelmét. A Dévényeseknél sok játék szokott lenni.
2/15 anonim válasza:
Kúszni 9 hónapos korig kell. Miért kell ezért 8 hónaposan Dévény tornára vinni?
3/15 anonim válasza:
nincsen lemaradva. még ráér a kúszással ahogy előttem írták egy hónapot
4/15 A kérdező kommentje:
Sok baba ilyenkor már ül is és áll is. Ezért félek attól, hogy még jobban lemarad a mi babánk. Egyébként eléggé érzékeny, félős baba, sanszos, hogy sírni fog
2015. jún. 15. 20:04
5/15 anonim válasza:
Ez a "még jobban lemarad" értelmezhetetlen a ti esetetekben, hiszen most sincs lemaradva. Én sajnálom a gyerekedet, hogy ilyen kellemetlen kezelésnek kiteszed ok nélkül.
6/15 anonim válasza:
Gyerekorvos mit mondott? Forogni időben forgott? Jele sincs, hogy neki állna kúszni?
7/15 anonim válasza:
Mi is nyolc honaposan kezdtuk, le voltak tapadva az izmai, feszes volt nagyon.
Siman helyrejott, egy alkalom utan kuszott, majd maszott, 13 honaposan pedig elindult.
Eloszor megvizsgalja a Devenyes, es megmondja, h van-e gond egyaltalan.
8/15 anonim válasza:
Szerintem is még korai vinni. Enyém se kúszott még egy hónapja, most 9,5 hós lány. Kb.2hete kezdett mászni és egy hete kezdett ülni magától. Előre pedig nem is kúszott csak hátrafele csúszott, aztán ebből egyszer csak felemelte a popsiját és elkezdett rugozni előre -hátra. Vannak akik kihagyják a kuszást.
9/15 A kérdező kommentje:
Forogni először 4 hósan, de akkor abbahagyta. Utána éppen 6 hónapos korában kezdett el intenzíven forgolódni. Maga körül forog egyébként, játékok után is nyúl stb. Dehát lehetséges,amit az egyik válaszoló írt, hogy le vannak tapadva az izmai. Sokszor azt látom, hogy felidegesíti, hogy kúszna, de nem tud...
2015. jún. 15. 21:40
10/15 anonim válasza:
kisfiam is ma lett 8 hónapos, próbálkozik kúszással, mászással, de egyik se megy 100%-ban neki. de ráér még, nekem eszembe sem jutott, hogy baja lehet. lehet inkább az van benned, hogy a tiéd még miért nem csinálja, ha mások babája már igen? különbözőek a gyerekek. van 3 héttel fiatalabb babaismerősünk, ő már áll. de ez nem idegesít és nem irigykedem rá, mert az enyém még nem tud. van még elég ideje hozzá. szerintem vedd egy kicsit lazábbra ezt a dolgot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!