Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ma lett 8 hónapos a kislányom....

Ma lett 8 hónapos a kislányom. Sajnos még nem kúszik, ezért pénteken Dévény tornára megyünk. Mire számíthatok? Nagy sírás lesz?

Figyelt kérdés
2015. jún. 15. 18:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
39%

Szia. szerintem vidd el nyugodtan, legfeljebb megnyugszol ha azt mondják minden rendben van, ha viszont tényleg van valami gond akkor jobb minél hamarabb kezelni! Mi úgy jártunk, hogy egy orvos azt mondta a gyerek problémájára hogy kinövi... na persze.. így fél évet ültünk a fenekünkön a Dévényes hölgy szerint már rég el is felejtettük volna ha rögtön visszük! Tehát szerintem inkább vidd el!!

Egyébként egy mindíg jó kedvű 8 hópapos fiúcska aki az embereket is szereti de azt az egy órát végig üvöltötte..

2015. jún. 16. 21:35
 12/15 anonim ***** válasza:
56%

Olyan szornyen idegesito, h itt mindenki latatlanban turelemre inti a kerdezoket, azokat, akik ajanljak, h nezesse meg szakemberrel, romma pontozzak.

Majd ti viselitek a gyerek helyett annak a terhet, h nem lett idoben fejlesztve, es visszamaradnak problemak?

Kerdezo, ha ugy erzed, h baj van, vidd a gyereket, az anyai megerzes a vilagon a legtobbet eri.

2015. jún. 17. 22:22
 13/15 anonim ***** válasza:

Ezeket erdemes megnezni, angol, de siman ertheto akkor is, ha nem beszelsz angolul.

[link]

[link]

[link]

2015. jún. 17. 22:26
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a videókat.

Igazából fontosnak tartom, hogy elvigyük a kicsit, csak kicsit tartok tőle, mert mondta a hölgy, hogy a kevésbé empatikus szülő menjen be vele, mert a kicsi mindent lát/érez. Így valszeg én kint fogok várakozni és apukája megy be vele (bár ez is bánt, hogy nem én lennék ott) Valahogy úgy kell felfogni, hogy az ő érdeke. Kérdés, hogy az én amúgy is érzékeny babám, hogy fogja viselni. Nehogy úgy sírjon, hogy abba kelljen hagyni a kezelést...

2015. jún. 18. 08:21
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem hagyja abba a kezelest.

Megmutatta nekem a mi Devenyesunk, h kb mit erez a baba, nem mondom, h kellemes, de nem faj, foleg azert sirnak, mert le vannak korlatozva, es nem tetszik nekik.

En bent voltam vele, az elso alkalommal nagyon sajnaltam, de mivel latvanyos volt a fejlodes, kibirtuk.

A korhazi gyogytornan is sirt, pedig ott nem piszkaltak.

2015. jún. 18. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!