Szólhatnak ezért valahol, vagy elvehetik a gyereket?
Figyelt kérdés
Ha két nő vagyunk, egy pár, és együtt neveljük egyikünk gyerekét, és ez kiderül valahogy oviban, szólnak a gyámügynek, vagy bárkinek, lehet bármilyen következménye, ha amúgy a kicsivel nincs semmi gond?
Most még csak 2,5 éves, bölcsis, most kezdett el úgy igazán többet beszélni, és hát benne van a pakliban hogy kikotyogja, bár nem mostanában, hiszen most még nem talál benne semmi különöset. Mégis van bennem egy kis félsz hogy történhet emiatt valami.
2015. dec. 3. 21:59
1/15 anonim válasza:
talán a gyereknek lesz csak identitászavara felnőve.
2/15 anonim válasza:
Szerintem nem. Ennyi erővel akkor is elvehetnék hogyha valaki társbérletben lakik ugyanolyan neművel, vagy pl. valakit befogad a barát-barátnője a saját lakásába jobb lakhatás híján.
3/15 anonim válasza:
Kérdés hogy az édesapa mit szól hozzá?
Ha neki van új felesége és ugyanolyan körülményeket tud biztosítani, lehet a bíróság a hagyományos családmodell felé fog hajlani, ha kéri a gyerek felügyeletét.
4/15 A kérdező kommentje:
"édesapa" nem is látta soha a gyerekét, és jogilag nem is az apja, hanem egy idegen. Tehát ez a veszély nem fenyeget.
2015. dec. 3. 22:21
5/15 anonim válasza:
Nem értem amúgy...Anyuka nem tudta,hogy leszbikus,mielőtt szült egy pasinak?Vagy annyira csalódott,hogy átpártolt?
6/15 anonim válasza:
szerintem nem. nincs semmi baj ezzel szerintem, sok boldogságot és ne hallgass a homofóbokra :)
7/15 anonim válasza:
5-ös, nem hallottál még a biszexualitásról?
8/15 anonim válasza:
5ös! Nem kell átpártolni sehova...egy éjszakás kalandról nem hallottál még? Nekünk középsuliban volt egy leszbikus tanárunk, akkor egyszer volt férfival, amikor a gyereke fogant. Tudatosan intézte így, a gyerek apja tudott mindenről, de nem tartott kapcsolatot a gyerekkel.
9/15 anonim válasza:
Emiatt nem szólnak a gyámügynek, és pláne nem lesz következménye. Ha egy egyedülálló anya nevelné a gyereket, aki néhány havonta váltogatja a partnereit, az óvodának ahhoz se lenne semmi köze. Ennél sokkal súlyosabb indok kell ahhoz, hogy a gyámügy beavatkozzon, pl. ha a gyerek étkezése és lakhatása nincs megfelelően biztosítva vagy rendszeresen verik. Szerintem egyszerűbb lenne az oviban inkább az igazat mondanotok, akkor legalább abból sem lenne probléma, hogy ki mehet a gyerekért és ő kije neki, és az esetleges ebből eredő konfliktusokat is jobban tudnák kezelni az óvónők.
10/15 anonim válasza:
Dehogy lehet gond. Sok meleg, leszbikus pár van gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!