Azért elvehetik a gyerekeket mert bent van dohányozva a házvba?
Nem, ennyiért nem veszik el. Ettől jóval többért sem sok esetben. De! Hogy őszinte legyek míg élek nem fogom megérteni hogy lehet valaki olyan igénytelen, hogy bent a házban dohányzik, beszívják a fala, bútorok, függöny.. stb. és nekem ne jöjjön senki avval, hogy "ó de hát az ablak nyitva van"..
10 évig voltam dohányos fiatalabb koromban és mindegy hogy 40 vagy -20fok volt, kimentem. Ahol gyerek is van az meg egyenesen felfoghatatlan számomra, hogy lehet valaki amellett hogy igénytelen még ennyire rohadtul lusta, kényelmes, nemtörődöm és önző.
nem veszik el. sajnos aki lassan, észrevétlenül öli a gyerekét az még csak egy rossz szót sem érdemel :(
undorító, hogy vannak emberek akik nem képesek a seggüket kivonszolni, hogy csak a saját egészségüket károsítsák, egy gyermekét ne!
Mi gyerek előtt nagy dohányosok voltunk. De kocsiban, házban sosem gyújtottunk rá.
AMióta megvan a fiunk, mindketten leszoktunk, és nagyon örülök, hogy így tettünk.
Undorító egy gyerek mellett dohányozni! A lakás tiszta büdös lesz ( a falak, a függöny, a bútorok, minden). Mintha egy hamutartóban élnél...
(Sajnos) ennyiért nem veszik el a gyerekeket.
Nem mondunk olyat, hogy "bent van dohányozva"!
Nem vehetik el, de ha érdekel a gyerekek egészsége, akkor legalább az ablaknàl cigizz, vagy menj ki az utcára. Volt egy osztálytársam, bűzlött a cigitől, mert otthon 3 dohányzó felnőttel élt és mindene (ruha, haj, bőr) átvette a füstszagot...
Miért nem olyan helyiségben dohányzol, aminek be tudod csukni az ajtaját és van ablaka?
Akkor a gyerek nem szívja és te is rá tudsz gyújtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!