Azért elvehetik a gyerekeket mert bent van dohányozva a házvba?
Hm..magadra vetted, hogy szaranya vagy? Csak az veszi magára, akinek inge.
Én nem kívánom, hogy egy dohányzó szülőtől elvegyék a gyerekét, de az nem lenne rossz megoldás, ha az a bizonyos dohányzó szülő felelősségteljesebben gondolkodna, és nem fújná a gyerek arcába a füstöt. Mennyiből tart kimenni??
Abba kellene belegondolni, hogy erre nincs szüksége a gyereknek, és ha ott dohányzol mellette, akkor nincs választása. Pedig te mint felnőtt választhatsz, de a gyerek meg még nem igazán tud.
Csá. Vagyis inkább kulturáltabban: üdvözletem.
Mondjuk most közben eszembe jutott még valami. A kérdező nem írta, hogy a "házvba" hol "van bent dohányozva". Mert ha teszem azt, nincs teraszuk, nincs erkélyük, és egy panelben laknak, hát... Szóval ha kijelölnek egy helyet, hogy mit tudom én, a konyhában cigiznek (ezt rengetegen csinálják, akiknek nincs erkélyük), akkor azért az nem az a kategória, mint amikor valaki a gyereke mellett a szobában eregeti a füstöt. Amíg nekünk nem volt erkélyünk, mi is a konyhában cigiztünk, csukott ajtónál, ablakon kihajolva.
Na szóval lehet, hogy a kérdező nem arra gondol, hogy valaki a gyereke szobájába is bemegy égő cigivel, vagy hogy a nappaliban úgy ülnek a tévé előtt, hogy a gyerek mellett pöfékel valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!