Mi a véleményetek a 40-en túli gyermekvállalásról? Szívesen várom a személyes tapasztalatotokat.
Egy baráti pár 40 évesen vállalja a 2. gyereket, 38 évesen az elsőt. Ők lazák, nem mentek el az elsőnél a kombinált teszt vérvétel részére, a másodiknál a 2. genetikai uh-ra.
a férjemmel mi azt beszéltük, hogy biztosan cvs-sel nyitnék a 12. héten:D és végigparáznánk az egész terhességet (nekem így is volt amnióm, mert rossz lett a kombinált teszt, pedig csak 28 vagyok)
szerintem csak az vállaljon idősebb korban gyereket, aki laza, nekünk ez nem lenne való.
25 hkm, 28N
Nekem első gyerek lesz, és még szeretnék.
4-es
Én 40 évesen szültem a 3. gyerekemet.A legkönnyebb terhesség,és leggyorsabb,legkönnyebb szülésem volt a 3.
Én amondó vagyok,hogy ez a Ti életetek,ha Nektek úgy lenne jó,vállaljátok!
Angliaban dolgozom nogygyaszaton , es RENGETEG elso gyerekes varandos van 40 felett.
Igaz, itt 20 evvel magasabb az atlageletkor mint otthon.
Kerdezo, te erzed, hogy milyen 40 eves vagy. Lerobbant, elhizott, oreges, vagy fitt es fiatalos.
En szeretnek meg egy gyereket, de valoszinu en is 40 leszek mire lesz belole valami.
Anyám 43 éves korában szülte húgomat.
Most 22 éves, és nagyon sajnálja, hogy "öreg" anyja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!