Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a 40-en...

Mi a véleményetek a 40-en túli gyermekvállalásról? Szívesen várom a személyes tapasztalatotokat.

Figyelt kérdés
2015. dec. 3. 12:39
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Igy persze be lehet vállalni sőt még ha nem lenne még gyerek én akkor is bevállalnék legalább 1 et.

Sok szerencsét :)

2015. dec. 4. 09:27
 22/25 anonim ***** válasza:
Okt 15-én voltam 42.A fiam 20-án született.Első baba...Könnyű terhesség másfél órás szülés(a fájások akkor kezdődtek) gátvédelem varratom se volt.A ti életetek:)
2015. dec. 7. 09:49
 23/25 anonim ***** válasza:

Egy ismerősömnek az anyukája 40 felett szülte az ismerősömet. Mindig is zavarta, más volt a temperamentuma, nagy volt a generációs szakadék és ráadásul még 17 volt a csaj amikor meghalt az anyukája :(

Nem emiatt, de én akkor már akkor sem szülnék, ha nem lenne egy gyerekem sem. A női szervezet ekkor már nem olyan rugalmas, és nem hiába van gyakoribb genetikai szűrés is a 30 feletti kismamáknál. Én 24 évesen szültem és soha egy percig nem bántam meg, és ha lesz második (még nem döntöttünk), az is csak 30 előtt. Ha addig nem lesz akkor már utána sem vállalom be. Elképesztő gyorsan regenerálódtam a hüvelyi szülésem után, 1 héttel rá, már nem volt 1 plusz kiló sem rajtam, pedig az ég világon semmit nem tettem érte (csak szoptattam és aludtam egész nap kb a picivel :-D ).

DE!

Ez én vagyok. Ha valaki más mégis bevállalja, nincs egy rossz szavam rá, mert nincs közöm mások életéhez és döntéseihez.

2015. dec. 7. 14:37
 24/25 anonim ***** válasza:
A mi generációnk más mint az előző.Könnyedén gépezünk mobilozunk lépést tartunk a srácokkal.Anyáink még nem igy nevelkedtek.Ahogy elnézem a rokon meg ismerős kölyköket nem lesz szakadék a fiam és köztem.Fiatal vagyok annak is érzem magam.Szülés után 3 órával kikisértem a párom a szobából,alig 2 hétig véreztem és 4-ik héten a se.x is tökéletesen helyreállt.Nincs hasam és annak ellenére hogy szoptatok 11 kilót adtam újra csak 60 kg vagyok a 162 centimhez.Szóval van ellenpélda is:)
2015. dec. 8. 07:56
 25/25 anonim ***** válasza:

Több korombeli anyukával járunk futni akiknek nem ez az első babájuk.Azt mondják sokkal érettebben türelmesebben érzelmileg "magasabb szinten" állnak hozzá a babájukhoz.Van olyan akinek 18 éves a nagyfia és azt látja hogy nagyon jó hatással van rá a kistesó.

Szóval van hátrány és előny pro és kontra.Ha szereted a párod és tényleg akarjátok a kicsit akkor hajrá.

2015. dec. 8. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!