Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek kb fél millióból...

Szerintetek kb fél millióból ki lehet hozni mindent amire a babának szüksége lesz eleinte?

Figyelt kérdés

Kb ennyi pénzünk van eddig összegyűlve, és már szülésig sok nem fog gyűlni, legalábbis egyelőre nem számítunk rá, aztán kitudja.

Apróságokon kívűl (ruhácskák) kb mindent meg kell vegyünk a babának, babakocsi, kiságy, pelenkázó, szekrény... Tudom, határ a csillagos ég, de nem szeretnénk semmiből sem a legdrágábbat. Babakocsiból valószínűleg használtat veszünk, olyan 50 ezret gondoltam rá, a bútor 100 ezerből jó lenne, matracon kívűl szintén jó lenne használtan, ha találok megfelelőt. A szülés 80-100 ezer lesz. Tudom, hogy ezenkívűl kellenek még dolgok, sterilizáló, mellszívó, légzésfigyelő, ezekből is amiből lehet megpróbálom kihozni olcsóbban. Szerintetek ennyi pénzből ki fogunk jönni? Vagy gondolkozzak el valami kölcsönön?

2015. nov. 29. 17:05
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! :)
2015. nov. 30. 08:23
 12/17 anonim ***** válasza:

Igazából nekünk nem volt elég 500ezer,de mások az igények. De ebbe nekünk benne volt az orvosi vizsgálatok is + a szülés is.

Amúgy sztem elég. Kinek mi,hogyan :-)

2015. nov. 30. 10:38
 13/17 A kérdező kommentje:
A vizsgálatokat, terhesgondozást, vitaminokat, gyógyszereket nem számoltam ebbe bele, azt a fizetésekből fizetjük, nem a félretett pénzből.
2015. nov. 30. 10:59
 14/17 anonim ***** válasza:
Látom, törölték a hozzászólásomat. Azért elég felháborítónak tartom, hogy az ember jószívűségből, segítőkészségből utána néz a dolgoknak, tényleg alaposan megnéz oldalakat, hogy a nőnek ne kelljen félmilliót kiadnia, és erre negatív értékeléseket kap. Az oldal készítői meg ahelyett, hogy törölnék a hozzászólásomat, csinálhatnának végre valamit ezzel, hogy ne húzzák le az embert egy komment miatt, mert ez nagyon gáz. De hát ők abba is sz.rnak bele, hogy mobilon működjön az oldal, csak meglegyen a reklámbevétel. Facebookon sem véletlenül nincs dislike gomb. Pont azért, hogy a sok köcsög troll ne tudja kiélni magát.
2015. nov. 30. 15:33
 15/17 anonim ***** válasza:
esetleg a baba kocsi helyett lehet venni hordozó kendőt, olcsóbb is mint a babakocsi és jobb is a baba fejlődésének.
2015. nov. 30. 17:30
 16/17 anonim ***** válasza:

Én se értem miért húzták le a hozzászólásokat. Ha valaki szerint mégsem elég ennyi pénz, miért nem írja meg kommentben? Vagy csak azért nyomott pirosat mert neki derogálna használtan vásárolni?

Én egyébként három babakocsinkat adtam el 4-6000Ft-ért, amik még teljesen jók voltak, szóval annyiért is lehet venni :). Persze régebbieket, de a babának mindegy.

2015. nov. 30. 18:07
 17/17 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Már lassan a vásárlások végére értünk, és elég volt a pénz, még maradt is, pedig végül újat vettünk babakocsiból is, bútorból is. Köszi mindenkinek!
2016. febr. 5. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!