Szerintetek kb fél millióból ki lehet hozni mindent amire a babának szüksége lesz eleinte?
Kb ennyi pénzünk van eddig összegyűlve, és már szülésig sok nem fog gyűlni, legalábbis egyelőre nem számítunk rá, aztán kitudja.
Apróságokon kívűl (ruhácskák) kb mindent meg kell vegyünk a babának, babakocsi, kiságy, pelenkázó, szekrény... Tudom, határ a csillagos ég, de nem szeretnénk semmiből sem a legdrágábbat. Babakocsiból valószínűleg használtat veszünk, olyan 50 ezret gondoltam rá, a bútor 100 ezerből jó lenne, matracon kívűl szintén jó lenne használtan, ha találok megfelelőt. A szülés 80-100 ezer lesz. Tudom, hogy ezenkívűl kellenek még dolgok, sterilizáló, mellszívó, légzésfigyelő, ezekből is amiből lehet megpróbálom kihozni olcsóbban. Szerintetek ennyi pénzből ki fogunk jönni? Vagy gondolkozzak el valami kölcsönön?
Igazából nekünk nem volt elég 500ezer,de mások az igények. De ebbe nekünk benne volt az orvosi vizsgálatok is + a szülés is.
Amúgy sztem elég. Kinek mi,hogyan :-)
Én se értem miért húzták le a hozzászólásokat. Ha valaki szerint mégsem elég ennyi pénz, miért nem írja meg kommentben? Vagy csak azért nyomott pirosat mert neki derogálna használtan vásárolni?
Én egyébként három babakocsinkat adtam el 4-6000Ft-ért, amik még teljesen jók voltak, szóval annyiért is lehet venni :). Persze régebbieket, de a babának mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!