Mennyi költőpénzre van szüksége egy 18 éves fiúnak havonta?
Figyelt kérdés
Úgy hogy, csak étel és ital!?2013. aug. 23. 18:26
1/7 anonim válasza:
Főz is, vagy csak kész kaját eszik? Kb 50 kell szerintem.
2/7 anonim válasza:
50? remélem nem ezerre gondoltál, hogy 50 ezret egyen meg havonta...
3/7 anonim válasza:
55 körül költünk havonta kajára ketten úgy, hogy teljes háztartást vezetek a konyhában, tehát liszt, olaj, stb. van benne és speciális diétán vagyunk mindketten, betegség miatt. Szerintem nagyon túlzás lenne 50 ezer egy főre csak kajára, 18 évesen.
4/7 anonim válasza:
2500-ad adnék hetente, ha én tartom el, és én ruházom, főzök rá. Meg kell tanulnia annyit beosztani.
5/7 anonim válasza:
Mivel egyértelműen le van írva a kérdésben, hogy kajára és innivalóra kell a pénz, így egyértelmű, hogy nem te főzöl rá, tehát a 2500 lófa.sz. Tegyük fel, hogy főz, akkor is kell egy 20-as minimum havonta szerintem. Főleg, hogy egy 18 éves fiú nem fél tányér kajával lakik jól.
6/7 anonim válasza:
Amennyit megkeres magának MUNKÁVAL.
7/7 anonim válasza:
Az a kérdés, hogy pontosan mennyi étel-italról van szó? Reggeli, vacsora van otthon és így csak napközbeni étkezésre és ivásra kell (tkp. ebéd, + valami tízórai/kisebb kiegészítő kaja) ? Vagy pl. kollégiumban lakik és napi 3-4 étkezést kellene kihozni belőle? Ha csak ebéd, akkor szerintem napi 1000 Ft kell, de az iskolákban van menza, ahol azért kedvezményes a havi menü. Szóval kéne tudni a pontos körülményeket, mert így nem lehet megálaszolni. Ha rosszul álltok, akkor nem elvárható, hogy a fiú minden nap kólát-gyümölcslevet igyon, akkor marad a víz, otthon lehet teát főzni, stb. Ha egész nap büfében, Mekiben, plázában meg hasonló "olcsó" helyeken akar enni, akkor viszont a napi 2000 Ft is kevés szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!