Mik azok a "luxus" dolgok, amikre egy babának szüksége van, de nélkülük is megvan? Pl elektromos babahinta, pihenőszék.
A pihenőszék miért rossz? Épp most vettünk a babának és nagyon elvan rajta.
Elnézést az OFF-ért.
Honnan veszed, hogy árt a gerincének? Ez egyáltalán nem igaz.
A hinta kifejezetten hasznos dolog, a gyerekorvosunk is ajánlotta, fejleszti az idegrendszerét.
Sztem is hülyeség h károsak lenének!
Amugy meg enyi erövel a hordozóba se tedd be!
A kérdésre a válasz meg ezek amiket leírtál!
Ilyet nem lehet kijelenteni hogy hülyeség meg felesleges dolog ez vagy az mert gyereke válogatja.
A lányomnak nem vettünk pihenőszéket mert nem igényelte nem volt rá szükség. Mindenkinek mondtam hogy szerintem hülyeség így úgy amúgy. A zenélő forgót imádta még 2 évesen is nagyon szerette fél órát is eljátszott, ilyen méhecskés volt és beszélgetett nekik meg zümmögött ilyenek.
A lányom a járókában imádott játszani, volt olyan hogy befestettem a hajam míg ő benne elvolt.
Na megszületett a fiam, napközben sokat volt fent mikor pár hós volt így szükségét éreztem a pihenőszéknek hogy a konyhában ki tudjuk vinni magunkkal és vacsorakor, ebédkor ő is velünk legyen. Olyat vettünk amibe nem süppedt bele hanem tartotta a hátát. Most is elüldögél benne sokáig és teázik stb, most 10 hónapos. A járókában egy percet sincs el úgyhogy Nekünk Felesleges , a lányomnál nélkülözhetetlen volt. A zenélő forgót, persze már újat vettünk neki, vagy 2 hónappal ezelőtt leszaggatta, sosem érdekelte igazán.
A lányom imádta az etetőszéket a fiam 2 percig nincs el benne, utálja.
Mind a 2 gyermekem, pihenőszékkel, anélkül mindent rekord korán csinált. 10 hónaposan indult el a lányom és már a fiam is tesz 1-2 lépést egyedül, mindkettő az 5. hónap második felében már mászott, felült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!