Elektromos hinta vagy rezgő pihenőszék?
Nekünk is fisher price volt, papasan :-)
A hasfájásra ez volt az egyetlen , ami használt.
A rezgőst nem értékelem annyira, hisz csak rezeg, semmit se csinál.
Mi 11 hós korig használtuk, szerettük, sajnáltuk, hogy kinőtte a gyerkőc
Fisher Price 3in1 rezgős pihenőszék. A rezgője nagyon sokáig bírja :) Eszméletlen hasfájós volt a pocija, és volt, hogy délután ebben aludt.
A háttámlája is állítható.
Nem mellesleg még most is abban szokta a reggeli tejcit-kakaót meginni, holott már 18 hónapos. Mászik be, kéri ejci ejci adom és már cumizza is :)
Fisher Price 3in1 rezgős pihenőszékünk van, én nagyon szeretem, azt hiszem h 18kg-ig lehet használni. Most mivel még nincs etetőszékünk abban eszik a kislányom, nagyon szereti, 5hónapos. Ha a konyhában teszek veszek akkor abban üldögél, játszik, visítozik. Nagyon hasznom, mert könnyű, oda viszed ahol éppen vagy. Praktikus. Nézd meg:
Nekünk csak hintánk van,Mamas&Pappas, nagyon jó, vaterán vettük, így nem 40-50 ezer volt. A kisfiam is hasfájós volt, - már szerencsére elnőtte - de nagyon szeretett benne ringatózni, tettem rá neki külön játékot is a játékívről, így mindig volt valami új. Állítható a zenéje hangereje, sok dallamot tud, stb. szóval mi nagyon szeretjük.
Rezgő pihenőszékünk nem volt, nekünk csak sima van sajna, arról nem tudok véleményt mondani, de a teszveszen-vaterán sokat árulnak abból is, jóval olcsóbban meg tudod venni, mint a boltban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!