Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A férjem szeretne 3. babát....

A férjem szeretne 3. babát. Én kételkedem abban, hogy bírnánk. Akinek 3 van, honnan tudta hogy belefér még?

Figyelt kérdés

Nem a pénzről van szó,kétszer ennyit is el tudunk tartani.

Nem is arról van szó, hogy én nem szeretném, nagyon jó lenne.

Na de ideigileg egy-egy rémes napon...?

Biztos nektek is vannak időszakok, amikor már úgy érzitek elég volt mindegyikből csak lenne már csend stb.

Akik vállaltak 3at: honnan tudtátok hogy bírni fogjátok még? Nem bántátok meg?

2015. nov. 28. 15:50
 1/5 A kérdező kommentje:

Jah igen: segítségünk nincs. Se rokonok, se más. Azért ez fontos. Viszont a férjem nagyon jó csapatjátékos, nem rám hárul az összes tennivaló, osztoztunk mindig is.

A nagy 5 éves, a kisebb 3.

2015. nov. 28. 15:52
 2/5 anonim ***** válasza:

Ez egyedül rajtatok múlik. Ki milyen alkat. Mennyire tűri a monotonitást, mennyire türelmes, mennyire bírja hisztit. Van, akinek vasból vannak az idegei, vagy annyira gyermekcentrikus, hogy hivatástudatból csinálja.

Másnak 1 gyermek is már próbára teszi az idegeit. Nem vagyunk egyformák. A gond akkor van, ha olyan ember vállal több gyermeket, aki kevésbé alkalmas ezeknek a dolgoknak az elviselésére.

Önismeret szükséges tényleg ahhoz, hogy reálisan fel tudjuk mérni a képességeinket.

Nekem 2 van, egy sérült és egy egészséges. Nem válallnék többet, mert nem bírnám. Ha a nagyobbik normál lenne, akkor beleférne talán, de nem biztos.

A férjem ismerőse egyáltalán nem vállal, mert tudja, hogy semmi türelme a gyerekekhez, nem alkalmas rá. A szomszédasszonyomnak 3 van, profin ellátja őket és tele van energiával. Ő ilyen alkat.

2015. nov. 28. 16:05
 3/5 A kérdező kommentje:
És ha a 2 szülő nem azonos alkat? A ferjem türelmes, nyugodt, vajszívű és kötélidegzetű ember. Én már kevésbé. Mindenképp az anya temperamentuma a döntő tényező, mert ő van otthon többet?
2015. nov. 28. 17:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem egyenlőre ne vállaljatok, hanem várjatok még 1-2 évet amikor a már meglévőekkel könnyebb, ellátják jobban magukat és akkor vegyétek elő újra a témát.

Férjednek is így mond el az érzelmeid, hogy nem vagy teljesen ellene, de anyamártír se akarsz lenni, ezért egyenlőre napoljuk a témát. Lehet ha a nagyobb majd már egyedül jár suliba, a kisebb meg imád ovis lenni, akkor már tökéletesnek érzed majd a helyzetet.

2015. nov. 28. 18:57
 5/5 anonim ***** válasza:
3 gyerekem van ,2 fiam az aki szeret engem néha kiboritani ,a kislányom kevésbé.viszont nekem sincs segitségem csak a férjem .de mi igy is beválaltuk a 3 . gyereket kötélböl sincsenek az idegeink .mégis birjuk valahogyan .
2015. nov. 29. 06:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!