Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elmondanád a férjednek, hogy...

Elmondanád a férjednek, hogy terhes vagy a szeretődtől, vagy jobb lenne mindenkinek a hallgatás és egy gyors abortusz?

Figyelt kérdés

2015. nov. 27. 13:37
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
65%

"Akkor úgy látszik, nem is léteznek szeretők, hiszen a házasságban nem megengedhető, és mindenki nagyon gerinces és elválna. :)

És mikor válnátok el? Melyik pillanatban? Amikor meglátjátok az új fickót és elképzelitek, hogy ő lesz az igazi, vagy előtte azért kell valami kapcsolat is vele? Ilyen a valóság, a második eset, mert senki nem válik el egy plátói szerelem miatt. És akkor az már szerető."

Lehet, hogy ez neked hihetetlen, de nekem tényleg nem jutna eszembe úgy kacsintgatni másfelé, hogy valakivel együtt vagyok. Mikor válnék el? Mondjuk akkor, amikor rájövök, hogy nem szeretem a férjem, nem akarok vele együtt lenni. Nincs szánalmasabb az olyan embernél, aki csak akkor mer véget vetni a kapcsolatának, ha már előkészítette a terepet egy újnak. Ja de, az, aki még akkor sem.

2015. nov. 28. 10:56
 22/27 anonim ***** válasza:
16%
Egyrészt nem rólam van szó, én sem tartok szeretőt, egyáltalán nem értek egyet a kérdező életmódjával. De ezt nem tudom elhinni, hogy a gyakorlatban mindenki ilyen rohadt becsületes és magabiztos, meg szuperjó állása van, egyedül is megáll a lábán főleg gyerekekkel, hogy ő aztán elválna. Dehogy válna el. :) A házasság ennél sokkal összetettebb dolog, sokkal komolyabb dolgok miatt sem válnak el, minthogy már "nem szeretem a férjemet". De látom, ide csak azok írnak, akikre természetesen nem vonatkozik. Csak a szemét pasiknak van szeretőjük bizonyára, akik valahogy másképp látják.
2015. nov. 28. 13:05
 23/27 anonim ***** válasza:
65%
Bármilyen hihetetlen is, vannak még olyan emberek, akik nem csak akkor lépnek ki egy rossz kapcsolatból, ha már van egy másik valaki, akihez csapódhatnak. Szerintem úgy tisztességes, hogy megmondom a páromnak, ha már nem szeretem és nem működik vele, de játszani a "ha nincs ló, jó a szamár is" játszmát, enyhén szólva gusztustalan számomra.
2015. nov. 28. 13:27
 24/27 anonim ***** válasza:
34%
Bármilyen hihetetlen is, a valóságban bizony sokkal gyávábbak az emberek.
2015. nov. 28. 21:16
 25/27 anonim ***** válasza:
65%

" De ezt nem tudom elhinni, hogy a gyakorlatban mindenki ilyen rohadt becsületes és magabiztos, meg szuperjó állása van, egyedül is megáll a lábán főleg gyerekekkel, hogy ő aztán elválna."

Én nem MINDENKI nevében írtam, hanem a saját nevemben, én ugyanis ezt tenném. Mit tudom én, hogy "mindenki" mit csinálna, én csak nem értem azt, aki szeretőhöz jár. És igen, ha valamiért úgy érezném, hogy nekem nem jó a férjemmel, akkor elválnék, és nem a háta mögött csalnám valaki mással, mert ez mindenki számára méltatlan helyzet. Éltem már egyedül gyerekkel, akkor is volt valahogy, akkor sem vártam arra, hogy majd valaki másnak a pö.csén feljebb kapaszkodjak, pedig nem volt olyan hű de szupi állásom.

2015. nov. 28. 21:31
 26/27 anonim ***** válasza:
62%
Jóóól van, nyugalom. :) Én meg nem védtem a kérdezőt és nem tartok szeretőt. Igen, tényleg rosszul esik, amikor általánosítanak és egy kalap alá vesznek olyanokkal, amilyenek nem vagyunk.
2015. nov. 29. 10:30
 27/27 anonim ***** válasza:
Megalázó amit a férjeddel teszel. Légy ember, válj el, a gyerekről dönts helyzetének megfelelően.
2021. aug. 21. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!