Elmondanád a férjednek, hogy terhes vagy a szeretődtől, vagy jobb lenne mindenkinek a hallgatás és egy gyors abortusz?
ha nyitott házasságban éltek akkor elmondanám neki hogy mitörtént. gondolom akkor nem lenne gond.
ha a férj tudtán kivül csalód, én akkor is elmondanám, ha nem lenne gyerekem biztos megtartanám. (én nem mennék abortuszra)
de beszélj a férjeddel, ha olyan a házasságotok megbeszélitek.
Nálam a házasság két ember szövetségéről szól, ha van ott harmadik/negyedik fél is, akkor az bohóckodás.
Férjnek kitálalás, majd válás, de más gyerekét nem varrnám a nyakába és a háta mögött sem sunnyognék el egy abortuszt.
Alapból én is azokkal értek egyet, akik már az alapszituációt sem igazán értik, hiszen azért vagyok valakivel, mert vele akarok lenni, nekem nem férne bele ebbe egy másik pasas.
Node sokfélék vagyunk, és a kérdésfeltevésből nem derül ki, a kérdező milyen házasságban él. Miért ne lehetne, hogy valami okból együtt élnek a férjével, de mindkettőjüknek van szeretője is, mert mondjuk csak azzal megy a szex? Vagy a férje aszexuális vagy impotens, de attól még ők egymásnak remek „lelki társak”? De az is lehet, hogy a férjnek is van már pár gyereke „mellékágon”, amit a kérdező tud és nem ágál ellene.
Ki tudja? Erről nem írt semmit.
Azért lenne érdemes ezt tudni, mert a fenti helyzetekbe simán beleférhet, hogy a férj felneveli a más által nemzett lurkót.
Azt hiszem, innen látszik, hogy vagy nem érdemes ennyi infóval kérdést feltenni, vagy csak felmérést készít a kérdező itt az általános erkölcsi normákról, az elfogadásról. :)
Akkor úgy látszik, nem is léteznek szeretők, hiszen a házasságban nem megengedhető, és mindenki nagyon gerinces és elválna. :)
És mikor válnátok el? Melyik pillanatban? Amikor meglátjátok az új fickót és elképzelitek, hogy ő lesz az igazi, vagy előtte azért kell valami kapcsolat is vele? Ilyen a valóság, a második eset, mert senki nem válik el egy plátói szerelem miatt. És akkor az már szerető.
Ezt is pontozzátok nullára nyugodtan. :)
Mikor válnék el?
Még a szerető megléte előtt. Mert akkor bizony már rossz a kapcsolatom.
Ha már felfigyelek egy másikra, az megint egy intő jel, ha nem voltam előtte elég figyelmes, akkor ezen a ponton válnék el.
Hányok attól, amikor valaki nem elég tökös, és biztonsági játékot játszik, és csak akkor lép le a rossz, de "biztos" kapcsolatából, amikor már van hova menni. Szerintem ez gyávaság.
És van egy olyan megközelítése is a dolognak, hogy egy kapcsolatot két ember kezd el, szerintem úgy tisztességes, hogy azt két ember is fejezi be, a 3. fél majd utána jöhet. Jár ennyi tisztelet a másik félnek.
És nem vagyok fiatal, volt már rossz kapcsolatom, soha senkit sem csaltam meg, nem is tenném soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!