Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Abortusz és védekezés ellen...

Abortusz és védekezés ellen vagyok. Mit jelent ez a mondat?

Figyelt kérdés
Tehát én abortusz és védekezés ellneses vagyok. Mit jelent ez? Régebben az egyik válaszoló folyton ezt hangoztatta és most eszembe jutott. Ti sem értitek?

2015. júl. 1. 10:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Vagy gyereket akar, vagy nem szexel. Egyebet nem tudok elképzelni. :D
2015. júl. 1. 10:30
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Én azt hiszem értem.Ez annyit jelent,hogy ahány gyerek megfogan,azt ő mind megtartja,mert ennyit szántak neki.Általában a nagyon vallásos emberek vannak így vele.Az ő szavaikkal élve,annyi gyermekem lesz,amenynit a jó isten nekem szánt.
2015. júl. 1. 10:34
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha él szexuális életet, akkor egy rakat gyereket. :)

Vagy pap.

2015. júl. 1. 10:35
 4/13 A kérdező kommentje:
ja , az aláírás 20/f volt tehát férfi volt. Remélem talált asszonykát o.O
2015. júl. 1. 10:37
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
De igen, értem, azt jelenti kábé, mit ez: Ahova Isten fát ültet, oda esőt is ad. Hadd jöjjön akár 20 gyerek is, majdcsak lesz valami. Nuku munka, nuku adó, nuku felőelősségvállalás, ingyenes ovis étkezés, segély, támogatás, mert az nekik jár, nagycsaládosok anyjakínja és ünnepelt hős ANYAi státusz. satöbbi. Aztán 15 év múlva a dolog elkezdni újratermelni önmagát, a mi gyerekeink meg szépen, de szomorúan elhagyják ezt az országot, mert már nem lesznek elég jók fejős tehénnek.
2015. júl. 1. 11:32
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyértelmű.

1. Van akinek ez a meggyőződése: ha szexel, akkor jön a gyerek és akkor meg kell szülni. Minden egyéb opció kizárt.

(Általában vallási okból)

2. Elírta, és valójában abortuszellenes, védekezéspárti.

3. Fogalma sincs, a gyakorlatban ez mit jelent, egy idealista ember.

2015. júl. 1. 11:34
 7/13 anonim ***** válasza:
27%

„Tehát én abortusz és védekezés ellneses vagyok.” = katolikus :)

Mert a katolikus vallás csak a természetes fogamzásgátlást fogadja el.

2015. júl. 1. 12:02
 8/13 anonim ***** válasza:
A természetes fogamzásgátlás is védekezés. Más kérdés, mennyire hatékony. Tehát ha ő védekezésellenes, akkor a naptármódszert sem fogadja el.
2015. júl. 1. 12:03
 9/13 anonim ***** válasza:
A naptármódszert ők nem védekezésnek, hanem "természetes családtervezésnek" nevezik.
2015. júl. 1. 12:10
 10/13 anonim ***** válasza:
aszittem a családtervezés, a védekezés és a fogamzásgátlás egymás szinonimái. mindennap tanulok valamit.
2015. júl. 1. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!