Abortusz és védekezés ellen vagyok. Mit jelent ez a mondat?
Figyelt kérdés
Tehát én abortusz és védekezés ellneses vagyok. Mit jelent ez? Régebben az egyik válaszoló folyton ezt hangoztatta és most eszembe jutott. Ti sem értitek?2015. júl. 1. 10:29
11/13 anonim válasza:
Ja, ha ezt egy 20 éves pasi írta, akkor gondolom a védekezés ellenes vagyok azt jelenti, hogy ne m húz gumit oldja meg a nő, és az ő gyerekét meg ne ölje meg senki.
(1-es)
12/13 anonim válasza:
„A naptármódszert ők nem védekezésnek, hanem "természetes családtervezésnek" nevezik.”
Szerintem itt van a nyitja a dolognak, ez egy terminológiai kérdés, mert nem azt mondja, hogy „természetes családtervezés”-ellenes vagyok, és igenis katolikus a fickó, aki ilyet ír. :)
13/13 curáku válasza:
Én is azt gondolom, amit #11.
Nem hajlandó gumit húzni, oldja meg a nő a védekezést, ugyanakkor ha összejön a gyerek, akkor el ne merje vetetni, mert abortuszellenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!