Kinek a feladata a védekezés ilyenkor?
Köttesd el magad te, ha annyira nem akarsz gyereket!
Egyébként mindkettőtök "feladata" vagyis inkább érdeke lenne...
Megbeszélés kérdése, de mindkettőtöké a felelősség.
Én ismerek olyan családot, ahol a férfi közölte a feleségével, hogy ő nem hajlandó "zokniban" csinálni. A nő nem szedhetett gyógyszert, így csak jöttek egymás után a gyerekek. Abortusz sosem kerülhetett szóba.
Most 7 gyerekük van.
Ja ez jellemzo,a ferfiaknak egyszerubb a mutet, megis sikitofraszt kapnak, ha valaki szikevel a kukackahoz kozelit.
Szerintem a vedekezes kozos dolog lenne, ha ennyire ellenzi es azt mondja hogy az en dolgom, akkor biztos nem vallalnam be.
Értem, első. Nos, milyen módot javasolsz a védekezésre, ha a tabletta, óvszer és a spirál kilőve?
A nőknél nagy hasi műtétnek számít a sterilizáció, nem kevés kockázattal.
most ugye felnőtt emberekről van szó??
ha az óvszer csak azért van kilőve, mert jaj fel kell húzni, egyéb probléma nincsen vele, akkor nem értem, hogy miért nem lehet felfogni, hogy kisebb probléma gumit húzni, mint utána sopánkodni, mert sorra születnek a gyerekek!
És mint írtam, mindkettőtök érdeke a védekezés, ha nem akartok gyereket!
"Nos, milyen módot javasolsz a védekezésre, ha a tabletta, óvszer és a spirál kilőve? "
erre a kérdésre pedig azt tudnám válaszolni, hogy akkor ne szexeljetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!