Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Véleményetekre vagyok kiváncsi?

Véleményetekre vagyok kiváncsi?

Figyelt kérdés

Ha a férjetek ittasan (nem szokott inni egyébként, csak most az ideg miatt ivott) olyanokat vágna hozzátok, hogy te egy selejt vagy, nélküle nem lennél semmi, veled együtt a szüleid is azok, sőt elég durván szidta őket, (pl: g*ci patkány az apád, anyádat is le tudnám szűrni stb.) hogy reagálnátok. Ja és mindezt a két kisgyerek előtt.

Most nagyon azon vagyok, hogy ezt nem szabad tűrnöm.

2015. nov. 25. 19:16
 1/9 anonim ***** válasza:
A családomról lehet véleménye, ezt nem szabhatom meg, bár azért az durva, hogy ennyire nem képes megválogatni a szavait. Ha viszont rólam ezt gondolja, akkor úgy érezném, hogy nem nagyon van mit keresnünk egymás mellett. Minek? Egy szardarabnak néz, ez normális kapcsolat? Szerintem nem, nem normálisban meg nem akarok élni.
2015. nov. 25. 19:23
 2/9 anonim ***** válasza:
Válj el!!!
2015. nov. 25. 19:37
 3/9 anonim ***** válasza:
Hozzámentél egy alja csöves trógerhez ,a véleményem szerint.Ha tudod hagyd el ,kétlem hogy ez az elsö és utolsó esete annak ,aki ilyen durván megnyilvánul.
2015. nov. 25. 19:41
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A részeg ember nem hazudik, sajnos.
2015. nov. 25. 19:44
 5/9 anonim ***** válasza:
Othagynám a p...ba!!
2015. nov. 25. 20:15
 6/9 anonim ***** válasza:

Jézusom... Én szerintem otthagynám. Ezt nem is szabad eltűrni! Ok, hogy részeg, és mond meggondolatlan dolgokat, de ez már túl mutat azon...

Amúgy józanul is éreztet valamit ebből, hogy semmibe vesz? Vagy amúgy minden ok köztetek?

2015. nov. 25. 21:03
 7/9 anonim ***** válasza:
elválnék. a férjem semmilyen korulmények kozt nem beszél igy..senkirol sem, pláne nem a családomrol.
2015. nov. 25. 21:08
 8/9 anonim ***** válasza:
jesszus ilyen emberrel én nem élnék
2015. nov. 26. 14:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Azonnal összecsomagolnék, elmennék/kidobnám, és válás.
2015. nov. 27. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!