Kiváncsi lennék a véleményetekre, ti ezt igy bevállalnátok? Akár anyaként, akár a lányként?
2014. jan. 10. 22:38
2/10 anonim válasza:
Nem semmi, a nő anyaságból jeles, az biztos!
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy írtatok..:)
Hatalmas áldozatnak gondolom!
2014. jan. 10. 22:54
4/10 anonim válasza:
2. vagyok. Lehet, hogy én nem választanám ezt a módot, féltve anyum egészségét, mert ugye csaknem nyugdíjas korú a kismama, de biztos, hogy nagyon szép tőle, és a lánya soha nem lehet majd elég hálás neki ezért.
5/10 anonim válasza:
Ha az egészségi állapotom engedi IGEN
Lányomért-fiamért mindent
ŐK az életem,és abban segítem őket ahol tudom
6/10 anonim válasza:
Kalapom le előtte, de én nem vállalnám be. Nem is fogadnám el, és nem is ajánlanám fel. Ennyi idősen ez már elég kockázatos.
7/10 anonim válasza:
A lányomért megtenném, de anyámtól nem kérnék ilyet.
8/10 Babeli Zurzavar válasza:
sem anyakent, sem anyam lanyakent nem vallalnam;nem tartom egeszsegesnek, nem igazan tudom megfogalmazni az okat de taszit, annak ellenere, hogy tisztelem nagyon az asszonyt!
9/10 anonim válasza:
Elviekben nem zárkózom el, de nem hiszem, hogy 58 évesen olyan állapotban leszek testileg. Már a harmadik terhességem sem volt könnyű, pedig akkor még csak 34 éves voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!