Babatok mit kap karacsonyra?
Figyelt kérdés
Tudom meg korai de en mar Most azon kattogok hogy mit kapjon,egy 7honapos babanak mi lenne az idealis ajandek karacsonyra?es Ha mar az ajandekrol van szo,a ferjemnek mit adhatnek karacsonyra?elore is koszonom az otleteket 😊😊😊2015. nov. 19. 20:41
31/34 anonim válasza:
A sétagolyó tényleg jó kis játék, tavaly azt kapott a lányunk, még most is játszik vele. Szereti kergetni.:) Írd be a keresőbe, hogy Vtech beszélő sétagolyó, kidob egy csomó oldalt, ahonnan meg lehet rendelni. Nálunk még a Szundipajti volt nagy siker ennyi idősen, lehet ölelgetni és zenél.:)
32/34 anonim válasza:
Nálunk ettől a golyótól menekült a fiam, nemhogy mászott volna utána. Meg is bántam,hogy megvettük.
A többi, amit írtak jó. Babahinta is nagyon jó, a 4 éves fiam még most is beleül.
Férjemmel mi nem ajándékozunk. Csak a gyerekeknek veszünk. Év közben is meg tudunk venni szerencsére mindent, ami kell. Nincs energiánk rohangálni a megbolondult emberek között Karácsony előtt. Azt az időt inkább én speciel a főzésre szánom, legyen sok, finom étel, amit közösen meg tudunk a nagy családdal enni.
33/34 anonim válasza:
Én a tíz hónapos keresztfiamnak a Fisher-Price tigris motorját tervezem megvenni a családdal. :)
34/34 A kérdező kommentje:
Neztem a szundipajtit es nagyon aranyos,szivem szerint vennek neki De o szetszedne,kis verekedos 😁😁
A motornak biztos orulni fog a baba, nagyobb lesz o is kap😊😄
2015. nov. 21. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!