Babatok mit kap karacsonyra?
ferjnek: atleta, sport eszkoz (sportol?), autoba ez meg az (hangfal, vagy tavaly a ferjem maganak karacsonyra ilyen gepre dughato kutyut vett amit az autoba is le tud jatszani) auto porszivo, uleshuzat) bicska, szerszamos lada, (hobbija?)
babanak fa epitos jatekok (az enyem azokkal jatszott a lrgtobbet egy eves kora korul) formabedobos jatekok, nagy bongeszos teszvesz konyvek, gumi labda, tologatos jarassegito, babakocsi, bebi taxi (3 honapos es jok lesznek ezek neki...), belteri adamo szeru hinta, zoldsegszeletelos fa jatek, van egz pluss kutya aminek a pocakjat ha megnyomod magyar nyelven magyaraz mondokaz meg mittudomen micsinal mèg, pluss eptokockak, xilophon, szivacs puzzle, homokozos jatekok lassan kelleni fognak bar nem tipikus karacsonyi az igaz.
ha mar itt tartunk, anyosnak aposnak otlet?
Testepito fele ezt kihagytam olyanban gondolkoznek ami a testepiteshez kapcsolodik😃😃
En rossz vagyok otletekbe de pl kozos csaladi kep,fozos konyv?bocsi ha nagyon rosszak 😣
Igen ez is nagyon jo otlet Koszi szepen,holnap megy minden kedves hozzaszolonak a kezecske 👍👩
Jo Ejt😴😴
10 ,te beteg vagy.
Nekem 6 honapos a fiam ,szerintem egyenlore olyan dolgokat veszek neki ami hasznos.Kis bodyk ilyesmi ,esetleg egy pluss csorgo ,szepen becsomagolom ,hogy megis azert legyen valami "karacsonyias" motivuma.
A ferjem ruhat kap ,farmert meg pulovert mert abbol van keves.
Anyosomek ajandekkosarat kapnak ,piaval meg edesseggel ,kaveval.
Tudom nem valami eredeti otletek ,de sosem voltam jo ebben.
Én nem akarok se tippet adni,se bárkinek beszólni,de szomorúnak tartom,hogy egy 7 hónapos baba "megajándékozása" gondot jelenthet.Az én 3. és egyben legkisebb gyerekem már 3 éves elmúlt,de van baba-konkrétan 9 hetes-a családban.Ha laikus lennék is:elmegyek egy bevásárlóközpontba,bababoltba,akár Tescoba,Auchanba.Tele vannak (fejlesztő)baba játékokkal,korosztály megjelöléssel.A minőségi választékról nem is beszélve.Ha úgy kérdezed,hogy melyik márkájút vedd a X fejlesztőből oké.De,hogy a MIT is kérdés,az nekem furcsa.Szerintem 2 éves kor alatt a legkönnyebb ajándékozni.
A másik kérdés:a Férj!Számomra a ruhanemű,vagy a kozmetikum azt sugallja,hogy:valamit kellett vennem itt van,tessék!Pl.az én férjem nagy motoros,karácsonyra a kedvenc motoros újságja éves előfizetését kapta.Vagy:kávézik napi 2-3 alkalommal,vettem Neki Vienna kávéfőzőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!