Milyen sütit készítetek karácsonyra, amiből babátok is ehet?
Kisfiam 18 hónapos,és lassan mindent eszik/enne,amit mi :)
Mégis valami nekivaló sütiben gondolkozok,amit esetleg kézbe foghat,és a 11 fogával el tud rágni :) Előre is köszönöm az ötleteket! :)
muffin, dekortollal a tetejére fogok rajzolni fenyőfát, csillagot, stb.
kókuszgolyó is jó sztem, vagy veszel babapiskóta tallért, megkened nutellával és hozzáragasztasz mégegyet. Secperc alatt meg van és ezt is dekorálhatod, szerintem nem csak a gyerkőcnek, felnőtteknek is jó. Megtöltheted pl gesztenyepürével is.
Piskota tallért így is lehet: olvasztasz gőz fölött csokit. A tallért evőkanálra teszed megmártod a csokiba majd kókuszreszelékkel megszorod. Vagy szines cukorgyönggyel.
Nutellát 3 évesrm evett már 15 hósom mèg nem.
5. vagyok. Igen, 3 évesen OK, akkorra az enyém is fog. :)
Most 11 hónapos, csináltam neki pár napja olyan sütit, hogy piskóta tésztába reszeltem répát, összekevertem és tepsibe öntve megsütöttem. Nagy sikere volt. :)
Ez az egyetlen mód, ahogy a répát megeszi.
Köszönöm a válaszaitokat....a férjem gyümöcskenyeret rendelt (abban lesz mogyoró,mandula) ...én a diós kosárkára éhezek már egy ideje....diót,mogyorót még nem adtam a kisfiamnak.
Szép napot nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!