Babatok mit kap karacsonyra?
Itt nincs.olyan jatekbolt,csak masik varosba ,ferjem dolgozik segitsegem nincs h ide oda rohangaljak,de latom te ilyen szuper anyuka lehetsz aki mindenkinek mindenmindent meg mond mert o mindent jobban tud,kerlek mashol oszd az eszet olyannal akit erdekel is.
Nekem ilyenhez nincs kedvem😉😉
Két gyerek és egy nálam jóval fiatalabb kishúg babakora után a legnagyobb bölcsesség amit átadhatok:
Tök mindegy, úgyis a csomagolópapír kell nekik. :D
15 hónapos volt a nagylányom (első unoka, dédunoka, unokahúg, keresztgyerek) és össznépi karácsonyt tartottunk, laza 16 fővel (szűk család).
Megvolt a lelkesedés, négy kamera vette, ahogy a lányom bontogatja az ajándékokat.
Azt is vette, ahogy a jó árú "szuperfejlesztő" játékot laza mozdulattal arrébbdobja, és boldog kacajjal vékony csíkokra szaggatja a csomagolópapírt.
A ferjednek furdokopeny ?
En azt veszek :)
Nekem 6 honapos lesz a babam Karacsonykor, van ilyen golyonk ismerostol, de nem tudtam, hogy ilyen hasznos mozgasfejlodesre !
Koszi az otletet aki irta! Majd elokeresem es lemosom.
En ilyen zenelo plusst veszek majd amit berakok a kisagyaba, Mozartot jatszik.
Ugy erzem a ferjemet tul kell szarnyalnom,mert o laptopot vesz,maganak kocsit akar szoval valami kocsis dologban gondolkozom vagy tomegnovelore,de a te otleted is nagyon jo ha nem jutok semmire lehet hogy megis az lesz,koszi szepen a valaszod😊😊
Egyebkent az a golyocska nekem is nagyon tetszik,nem tud valaki egy jo oldalt ahol majd megtudom rendelni?mar nm emlekszem h amit belinkelt az aki az otletet adta h azon az oldalon meg e lehet rendelni.
Na ezt jol megvarialltam😄😄
Elozo vagyok. A szandek a lenyeg, ne feledd :)
Nalunk a ferjemnek szulinapja is lesz nemsoka , arra egy utazo bogret vettem, " legjobb apa " felirattal. Valami ilyesmi esetleg ?
U ez is nagyon jo!😊
Olyanra is gondoltam h egy parnara nyomtatni a fenykepem es a fiunk kepet sztm ez kis aranyos😊
Hat ez igaz,en a tomegnovelo mellett dontottem😊
De koszi mindenkinek nagyon jo otletek voltak!😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!