Milyen védekezési módot választabál, ha 2 gyerek után harmadikat nem szeretnél. Miért ezt?
"Tabletta. Azért mert megbízható."
:)))))))))))))))))))))))))))))))
:)))))))))))))))))))))))))))))))
Én a Mirenát választottam. Nem csak a védekezés miatt, hanem a rövid ciklusaim, az erős menstruációs vérzés és az emellett fellépő napokig tartó pecsételés elmulasztása is esélyes a méhen belüli eszközzel. Hogy mennyire válik be, arról még nem nagyon tudok nyilatkozni, még nincs 4 hete, hogy fent van. Egyelőre semmi panasz.
Az elköttetés 2 gyerek után még pénzes mutatvány, ha jól tudom, és eléggé végleges. Ha mégis szeretne az ember lánya gyereket, akkor már csak lombikkal lehet. Szóval én azt 2 gyerek után nem választanám.
A "sima" spirál nagyon nem szimpi nekem, elég rossz a hatékonysága, növeli a menstruációs vérzést és helyi gyulladást okoz.
Ösztrogén-tartalmú fogamzásgátló tablettát már nem szednék a korom miatt. 35 felett általában nem ajánlott.
A többi fogamzásgátló módszer akkor jöhetne szóba, ha nem tervezek több gyereket, de ha összejön, akkor sincs világvége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!