Nők, akikhez hozzá sem ér már a férjük?
"Tényleg csak olyanok írjanak" Nem baj, írok akkor is!
Én 1 ilyen storyt olvastam csak , és az ért volt, mert anyuka úgy gondolta, hogy megtett mindent, van 1 gyereke és nem számít a +30 kg és az elhanyagolt külső, apuka így is kívánja majd. Hát nem kívánta. Szóval ez nem a pasi hibája volt, hanem a nőé. És a sok nemakarokszexelni dolog is általában azért van, mert a nőnek egy ideig fáj, vagy nem érzi magát a topon. A pasik alig várják, h leteljen a 6 hét és nem zavarja őket ha még nem ment vissza a hasad full laposba és van pár csíkod!
Amúgy ez meg igencsak icikepicike kockázat! Ha nem vagy szülés után elhagyagolt csúf nőci, akkor szinte semmi esélye nincs annak, h a párod ne érjen hozzád.
Ilyesmitől miért kell félni???
Pároddal beszéltél erről? Ő mit mond??? Akar gyereket??? Mert ha igen, akkor vágjatok bele! Mert majd a végén meg úgy jársz, h ott leszek fullos 35-40 éves, a pasid meg rájö, h gyereket akar, családot... És akkor mi lesz?
Nekem van ilyen ismerősöm, 2 is! 40 évesek már majdnem és senkijük nincs, mert ők tökéletesek akarnak maradni.
Hasonlók nekem is megfordultak a fejemben, vagyis inkább nekem az,hogy nehogy ne maradjon időnk egymásra és az miatt romoljon meg a kapcsolatunk.
Elég sokáig halasztottam a baba témát, még végül beadtam a derekam.
Azt még nem tudom,hogy mi lesz a jövőben a kapcsolatunkksl, de azt igen,hogy a fiam megszületése a legcsodálatosabb dolog az életemben, és hogy itt van, csak most tudom mit hagytam volna ki pusztán csak a félelem miatt. Annyira örülök, hogy nem hagytam, hogy a félelem eluralkodjon rajtam :-)
Még 2 hét van vissza a gyermekágyból, és a napokat számoljuk vissza, hogy mikor lehetünk újra úgy együtt :-) petting már azért volt :-)
Azért mert viszonylag sok ilyet hallottál/olvastál, attól ezek még elenyésző esetek. Persze sosem lehet tudni, eshetsz Te is abba a kis százalékba, na de ennek az esélye tényleg csekély, a férfiak általában alig várják, hogy újra űzni lehessen a dolgot, attól függetlenül, hogy az anyuka mennyire nyerte vissza a régi formáját. Jó persze az elhanyagolt külső megint más.
Ott ahol ilyen megesik, hogy a férfi már nem kívánja, pláne úgy, hogy anyukának sikerült visszanyernie az alakját, ott azt gondolom eleve volt probléma a kapcsolatukban. Alapból nem klappolt úgy, ahogy kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!