Nők, akikhez hozzá sem ér már a férjük?
Én nem bánom hogy szültem, sohasem fogom bánni. Életem legeslegjobb döntése volt. Nálunk azért alakult úgy hogy nem nagyon van (mondhatni egyáltalán nincs) szex, mert a férjem bent volt a szülésnél. Egyelőre nem tudom, hogy fog alakulni a kapcsolatunk, még a probléma megoldásán dolgozunk.
Amit írtál kedves 12-es, egyáltalán nem igaz. Gyerekvállalás előtt nagyon nagy szerelem volt a miénk, mind kettőnk részéről. Azért is nem hagyjuk annyiban, hanem tényleg próbáljuk helyrehozni, azt ami most nem működik.
Sziasztok.
Egy 1 hetes gyönyörű kislány büszke APUKÁJA
Ez a .... elküldte mielőtt megirhattam volna.
Szóval, egy 1 hetes kislány édesapja vagyok, és bent voltam végig a szülésnél!
Szerintem az a férfi,aki azt mondja,hogy azért nem szexel mert még él benne a látvány az hazudik!
Én láttam,amint a feleségem szenved,amikor már teljesen tág volt,amikor a gyerek feje látszódott már, és láttam amikor megszületett, a vérrel és minden cuccal együtt!
Felejthetetlen,de jó értelemben!
Számomra nőtt a feleségem a szememben, akkor ott újra még mélyebben beleszerettem, pedig szeretem amióta csak énekelt nekem :)
És az is biztos, hogy amint lehet szét fogom kfélni mert vágyom rá, szeretem és imádom minden porcikáját, nem érdekel milyen a hasa vagy bármi, így tökéletes ahogy van! Aki pedig mást mond, az nem szereti a párját vagy egy végtelenül önző ember!
A másik, hogy van amikor a nő hanyagolja el magát. Mégis kinek van kedve egy izzadt, két napja nem fürdő hányásszagú nőt kinyalllni? Szerintem senkinek! Mindennek két oldala van, gondolkozzatok el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!