Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nők, akikhez hozzá sem ér már...

Nők, akikhez hozzá sem ér már a férjük?

Figyelt kérdés
Lehet,hogy nem pont helytálló a kategória,de tulajdonképpen a gyerekszülés utáni időszakról van szó...Leszögezem,nem provokáció,vitát sem akarok,és szeretném,ha tényleg csak olyanok írnának,akiknem ez a probléma áll/állt fent.Mert hiába írják a tanácsokat,okosságokat,akiknek fogalmuk sincs az ilyen helyzetről.Rengeteget,de tényleg rengeteget olvasom ebben a kategóriában a nőktől,hogy szülés után már nem nyúl hozzájuk a férjük.Hiába ugyanolyan lapos a hasuk,hiába kívánnák a férjet egyszerűen nem akarja.Ti ilyenkor nem bánjátok,csak egy kicsit,hogy szültetek.Tényleg őszintén!Én nagyon sokat gondolkozom mostanában ezen,hogy egyáltalán megéri-e a gyerek?Nekem nincs,írhatjátok nyugodtan,hogy önző vagyok,még éretlen,de az ilyen sztorikat olvasva és hallva inkább a páromat választom,mint egy nem létező gyereket.Mert hiába ismerem a férjem,tudom,hogy ő nem olyan lenne,de szerintem sokan így voltak ezzel,akik végül így jártak.Igen,persze a gyerek kárpótol,mert párunk még sok lehet,de nem hiszem,hogy mással akarnék lenni,ha egyszer a gyerek apjával rendeztem be az életem.Van erre egyáltalán megoldás,vagy kockázat nélkül nincs siker?

2015. nov. 13. 12:01
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam,attól függetlenül sem,hogy nem kaptam választ.
2015. nov. 13. 17:42
 12/16 anonim ***** válasza:
34%
Azok jàrnak így ahol a férfi nem szereti a nőt . Csak mondjuk elveszi mert megalkudik, vagy terhes lesz.
2015. nov. 14. 11:58
 13/16 anonim ***** válasza:
54%

Én nem bánom hogy szültem, sohasem fogom bánni. Életem legeslegjobb döntése volt. Nálunk azért alakult úgy hogy nem nagyon van (mondhatni egyáltalán nincs) szex, mert a férjem bent volt a szülésnél. Egyelőre nem tudom, hogy fog alakulni a kapcsolatunk, még a probléma megoldásán dolgozunk.

Amit írtál kedves 12-es, egyáltalán nem igaz. Gyerekvállalás előtt nagyon nagy szerelem volt a miénk, mind kettőnk részéről. Azért is nem hagyjuk annyiban, hanem tényleg próbáljuk helyrehozni, azt ami most nem működik.

2015. nov. 14. 13:56
 14/16 anonim ***** válasza:
54%
Miért ne lenne igaz? Én ezt tapasztalom az ismerősöknél. Nem tehetek róla,hogy magadra veszed. Az én férjem is bent volt, de tökéletes a kapcsolatunk, akàrcsak előtte. Meg mint sok màs pàrnak is.
2015. nov. 14. 15:04
 15/16 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

Egy 1 hetes gyönyörű kislány büszke APUKÁJA

2015. nov. 17. 16:52
 16/16 anonim ***** válasza:

Ez a .... elküldte mielőtt megirhattam volna.

Szóval, egy 1 hetes kislány édesapja vagyok, és bent voltam végig a szülésnél!

Szerintem az a férfi,aki azt mondja,hogy azért nem szexel mert még él benne a látvány az hazudik!

Én láttam,amint a feleségem szenved,amikor már teljesen tág volt,amikor a gyerek feje látszódott már, és láttam amikor megszületett, a vérrel és minden cuccal együtt!

Felejthetetlen,de jó értelemben!

Számomra nőtt a feleségem a szememben, akkor ott újra még mélyebben beleszerettem, pedig szeretem amióta csak énekelt nekem :)

És az is biztos, hogy amint lehet szét fogom kfélni mert vágyom rá, szeretem és imádom minden porcikáját, nem érdekel milyen a hasa vagy bármi, így tökéletes ahogy van! Aki pedig mást mond, az nem szereti a párját vagy egy végtelenül önző ember!

A másik, hogy van amikor a nő hanyagolja el magát. Mégis kinek van kedve egy izzadt, két napja nem fürdő hányásszagú nőt kinyalllni? Szerintem senkinek! Mindennek két oldala van, gondolkozzatok el!

2015. nov. 17. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!