A Bezzeganya blogon miért ilyen agresszív támadó a hangulat a kommentelők között? Nagyon furák, rögtön támadnak mindenkit ocsmányan, aki más véleményen van, mint ők.
Ez nem csak ilyen tematikájú oldalaknál van jelen, hanem a neten jóformán mindenhol. Bár azért én szoktam külföldi oldalakat is olvasni, kommentelni, és nem mindenhol ennyire durva a helyzet, de magyar nyelvű oldalaknál nagyon hamar elszabadulnak az indulatok, meg eleve sok helyen már úgy indítanak páran, hogy kinyilatkoztatják, hogy nekik igazuk van, és mindenki más egy büdös tahó, aki nem ért vele egyet. Nem csak gyereknevelés témában. Nézz be egyszer egy hír24 (vagy milyen néven fut most) cikk alá, vagy egy origós cikk alá, esetleg bármelyik híroldal (index elsősorban, de akármelyik jó) Facebookos megosztásai alatti kommentek közé. A 444-et külön ajánlom figyelmedbe, bár ott én tök jókat szoktam röhögni, kicsit kevésbé földhözragadtan megy a társalgás, de ott is számtalanszor küldik el egymást az emberek a jó édes anyjukba, válogatott kifejezésekkel. Ott mondjuk moderáció is kb. nullás szinten van, úgyhogy ott lehet cifra dolgokat olvasni.
És ezek mind mind nem baba-mama témakörben íródnak egyik oldalon sem, hanem gyakorlatilag akármilyen téma kapcsán egymás torkának tudnak ugrani az olvasók. De még akár egy viccoldal posztjai alatt is akármikor kialakulhat egy jóízű adok-kapok anyázás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!