Van olyan ember, akit nem lehet felb***ni?
Figyelt kérdés
Akit nem lehet sehogy kihozni a sodrából. Üvölthetünk vele, rádobhatunk 1-2 széket, és nyugodt marad.2013. okt. 13. 21:47
3/18 anonim válasza:
Egy valódi Zen buddhista szerintem ilyen :)
4/18 anonim válasza:
Szerintem a 2-s és a 3-as ugyanaz az ember...
6/18 anonim válasza:
hát, ha az üvöltés még meg se kottyan neki, azért a második szék után már tuti, hogy szólna :D
7/18 anonim válasza:
Isten óvjon mindekit a nyugodt ember haragjától.
8/18 Angelik@ válasza:
Pontosan!
Osztom az előttem szóló véleményét.
Ha létezik is, egyszer kell hogy elboruljon az agya és akkor röpköd ott minden, nem csak a szék...:D
9/18 anonim válasza:
Én elég nyugodt vagyok, csak a látszat kedvéért ordibálok néha a haverokkal,hogy tudják én vagyok a főnök,de egyébként nem nagyon lehet felb***ni.
10/18 anonim válasza:
Engem nem ba*zna fel, de azért elhallgattatnám nyugodt vérrel és, ha székkel dobálnának, akkor szépen nyugodtan verném be a képét:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!