Van olyan ember, akit nem lehet felb***ni?
A hetes mond valamit :D
Én ilyesmi vagyok,de amikor dühös vagyok,akkor nem jó velem lenni.
Nem dühöngök,csendben beszélek,csak kicsit "megfagy" a levegő :/
Engem ha felb##znak sem mutatom ki. Ha látom valakin hogy pont az a célja hogy felidegeljen (pl rám dob 1-2 széket) akkor már csak azért sem. Ha valaki annyira fel akar bosszantani hogy már fizikailag is inzultál akkor jobb nem kötekedni vele mert nem 100-as. Sarkon fordulok és nem veszek róla tudomást.
Az elutasításnál nincs frusztrálóbb
Osztálytársam az a tipikus csedeslány.
Egyik nap eléggé szerencsétlenül jött ki neki, mert összeveszett a legjobb barátnőjével, és nem az az összeveszek és örihari sosebocsi, hanem elléggé komolyan. Utána kapott egy egyest és egy 5.-es hülyegyerek ismerőse elkezdte csesztetni, hogy meg fog bukni meg nem fog érettségizni, meg minden (8.-asok vagyunk) Én hülye meg odamentem hozzájuk (mármint a csajhoz meg az 5.-eshez) És a csajban elpattant valami, és úgy ekezdett ordítani... Olyat még nem láttam... 8 éve ostálytársunk, de szinte soha nem szólalt meg, meg semmi. Ennek ellenére leordította a hjam a fejemről... Szerencsétlen 5.-es kiscsávó sírva rohant el... Ugyhogy egyetértek a csendesebbek sokkal veszélyesebbek, ha kihozzák őket a sodrukból, mint az egyébként is bahésak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!