Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van olyan ember, akit nem...

Van olyan ember, akit nem lehet felb***ni?

Figyelt kérdés
Akit nem lehet sehogy kihozni a sodrából. Üvölthetünk vele, rádobhatunk 1-2 széket, és nyugodt marad.

2013. okt. 13. 21:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

A hetes mond valamit :D

Én ilyesmi vagyok,de amikor dühös vagyok,akkor nem jó velem lenni.

Nem dühöngök,csendben beszélek,csak kicsit "megfagy" a levegő :/

2013. okt. 14. 03:34
 12/18 anonim ***** válasza:
normális esetben nincs.
2013. okt. 14. 08:43
 13/18 Angel of Darkness válasza:
Én is hasonló vagyok. Nagyon sokáig tudok türelmes, nyugodt lenni, szóval nagyon nehéz kihozni a sodromból. De ha egyszer sikerül, ott kő kövön nem marad.
2013. okt. 14. 09:31
 14/18 anonim ***** válasza:

Engem ha felb##znak sem mutatom ki. Ha látom valakin hogy pont az a célja hogy felidegeljen (pl rám dob 1-2 széket) akkor már csak azért sem. Ha valaki annyira fel akar bosszantani hogy már fizikailag is inzultál akkor jobb nem kötekedni vele mert nem 100-as. Sarkon fordulok és nem veszek róla tudomást.

Az elutasításnál nincs frusztrálóbb

2013. okt. 14. 18:26
 15/18 anonim ***** válasza:

Osztálytársam az a tipikus csedeslány.

Egyik nap eléggé szerencsétlenül jött ki neki, mert összeveszett a legjobb barátnőjével, és nem az az összeveszek és örihari sosebocsi, hanem elléggé komolyan. Utána kapott egy egyest és egy 5.-es hülyegyerek ismerőse elkezdte csesztetni, hogy meg fog bukni meg nem fog érettségizni, meg minden (8.-asok vagyunk) Én hülye meg odamentem hozzájuk (mármint a csajhoz meg az 5.-eshez) És a csajban elpattant valami, és úgy ekezdett ordítani... Olyat még nem láttam... 8 éve ostálytársunk, de szinte soha nem szólalt meg, meg semmi. Ennek ellenére leordította a hjam a fejemről... Szerencsétlen 5.-es kiscsávó sírva rohant el... Ugyhogy egyetértek a csendesebbek sokkal veszélyesebbek, ha kihozzák őket a sodrukból, mint az egyébként is bahésak...

2013. okt. 15. 15:43
 16/18 anonim ***** válasza:
sajnos nem létezik ilyen.
2013. okt. 15. 21:01
 17/18 anonim ***** válasza:
Próbáld ki privibe..Trollkodj,,jer.
2013. okt. 15. 21:48
 18/18 anonim ***** válasza:
A nagydarab, erős testalkatú, kevés hájjal borított fickók általában ilyenek. Volt egy kollégám. Aznap (egy húsvét vasárnapi műszakon) minden összeseküdött ellenünk, ami el tudott romolni az el is romlott. Már reggel 9-kor otthon lehettünk volna, neki ráadásul két kicsi gyereke is volt, de este hatkor még mindig ott töketlenkedtünk. Az ire a pontot az tette fel, amikor egy pillanatnyi áramszünet következtében 25q kukorica ömlött a placcra. Béla annyit mondott: a teremburáját. És elkezdte felzsákolni az anyagot.
2013. okt. 22. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!