Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek hány ember életébe...

Szerintetek hány ember életében van ilyen titok?

Figyelt kérdés

Egy hete bekerült egy volt általános iskolás osztálytársam az elmére aztán kiderült, h mit miért.

Szal már gyerekkorában is elég idióta volt, nem tanult, állandóan lopott, csak a baj volt vele.

Később betörések, rablások, verekedések, alkohol meg drog.

Senki nem értette miért ilyen bolond meg h mire jó ez, mert viszonylag elég jómódú családból származik.

Aztán most azt beszélik, h állítólag kiderült, h gyerekkorában rendszeresen megerőszakolta az apja.

Aztán most nagyon durván megdöbbentett ez az egész, h b....a meg, az a 8 évi kínlódás, amit láttam ez állt a háttérben.

H tönkre mehet egy gyerek, nagyon durva!!!

Anyám meg mondja, h sok prosti is ezért köt ki ott, ahol.

Félelmetes milyen dolgok vannak, nem is gondolná az ember...

2013. okt. 13. 10:22
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Jah meg menyasszonyom nagybátyja volt még ilyen, h mikor megtalálták holtan és levetkőztették akkor női bugyi volt rajta.

Aztán kivallotta a nagynénje, h kő bu...zi volt a pali, csak tagadta maga előtt is.

Aztán neki állt vedelni meg volt h drogozott az is, aztán megunta és feladta.

Aztán azt is csak úgy emlegetik, h a hülye alkoholista.

2013. okt. 13. 10:25
 2/11 A kérdező kommentje:
Bocs a szóismétlésről, de eléggé le vagyok ütve aztán csak írtam ahogy jött.
2013. okt. 13. 10:26
 3/11 anonim válasza:
Hát ez elég durva... Sajnos a mai világban egyre több az ilyen... Azok az emberek akik megerőszakolnak valakit, nem tudom mi járhat a fejükben. Ha ennyire szexéhes valaki akkor menjen k*rvázni vagy tudom is én, de hogy emberi életeket megrontani?! felfoghatatlan hova süllyedt a világ. De válaszolva a kérdésedre, szerintem (mostanság) rengetegnek és vagy nem beszélnek róla és megőrülnek vagy a jobbik eset hogy rács mögé zárják a disznót aki ilyet csinál.
2013. okt. 13. 10:35
 4/11 anonim ***** válasza:
Rengeteg ember életében vannak titkok, van aki együtt tud velük élni, és van, aki sajnos a könnyebb módszerhez folyamodik. A mi családunkban is vannak mái napig elvarratlan szálak. Például a nagymamám 73 évesen alkoholista lett, pedig előtte nála absztinensebb ember nem élt a földön. Miután ezmiatt a mája felmondta a szolgálatot és meghalt szegény, csak jóval később derültek ki olyan titkok, hogy fiatal korában hónapokat töltött elmegyógyintézetben, vagy hogy a férje (nagyapa) ivott. Persze ezek is csak felröppenő, kósza mondatok voltak egy családi beszélgetés alkalmával.. summa summarum: áldott jó nő volt öreganyám, de hogy miért lett kőkemény alkoholista, azt homály fedi.
2013. okt. 13. 10:37
 5/11 anonim ***** válasza:

Mindenkinek a saját maga gondja a legnagyobb.Az még nem ad okot arra,hogy Alkohol meg Dorog együttvéve kikészítse magát.Fel kell állni a mély gödörből ,és nem önsajnálat útján csak tovább süllyedni,mert ehhez fog vezetni előbb vagy utóbb.Vannak emberek akik különösen hajlamos ezekre a dolgokra,azt már nem lehet ráfogni,hogy rossz előélete volt.

Mert mindenkinek van,és senki sem büszkélkedik vele,ha gyermekkorában bántják,vagy szexuálisan zaklatják.

2013. okt. 13. 10:51
 6/11 anonim ***** válasza:
És ennél még durvább sztorik is vannak.
2013. okt. 13. 10:53
 7/11 anonim ***** válasza:

ettől sokkal de sokkal durvább családi esetek is vannak...

csak nem mindenki írja ki ide kérdésként.

amúgy amit te kérdeztél, elég elszomorító az is...

2013. okt. 13. 12:38
 8/11 dani900 ***** válasza:

Az az igazság, hogy sok embernek van valamilyen nagy sérelme, ami attól lesz igazán gond, hogy nem tudja megoldani, és túllépni rajta, és sokszor nem is ennyire kirívóan durva, de ami valakinek nem jelent gondot, attól, lehet, hogy egy másik évekig nem tud továbblépni.

A legnagyobb probléma viszont szerintem nem ez, hanem az, amit irtatok többen is, hogy titok marad, mert úgy érzi szégyellnivaló ami vele történt, és igazából nem figyelnek nagyon sokan eléggé egymásra, az emberek kapcsolata eléggé felületes, és így nem is tud senkihez fordulni akinek szüksége lenne a segítségre, és ekkor marad az egyetlen megoldás a pia, a drog, és végső esetben az öngyilkosság.

2013. okt. 13. 13:50
 9/11 anonim ***** válasza:

Borzasztó, de minél extrémebb sérelem ér valakit, annál nehezebben hinnének nekik, akiknek esetleg módjában állna segíteni nekik. :))) Ezen már csak röhögni tudok. :)

Amúgy meg, ahogy fentebb is írta valaki, nem ok semmilyen probléma, h alkeszes/drogos/"öngyi" legyen valaki.

Minden nehézség egy életfeladat, tanulnivaló, hogy továbbfejlődjünk.

2013. okt. 13. 19:14
 10/11 anonim ***** válasza:

Gyakrabban mint gondolnád, minden 3.-4. ember áldozatául esik van valami nemi abúzusnak élete során. Van aki jobban kiheveri, avn aki egyáltalán nem.

Sajnos az ilyesmit nem bünteti elég szigorúan a törvény, az áldozatot hibáztatják és igyekeznek eltussolni az ügyet, mert "Bélabá azért jó ember, eltartja a családot mégha ilyen áron is".

2013. okt. 13. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!