Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek ilyen helyzetekben?

Mit tegyek ilyen helyzetekben?

Figyelt kérdés

A 8 éves kishúgom egyszerűen nem bír magával. Akaratos és követelőző. Amikor én voltam annyi idős, mint ő, velem anyám állandóan ordibált, ha a legkisebb dolog is zavarta velem kapcsolatban. Mindig is én voltam a fekete bárány a családban. Ezen már túl vagyok. De a húgom egyszerűen kikészít. Beszól, pofátlan, ráadásul üt, ver. Lehet, hogy kicsi, de azért tud fájdalmat okozni rendesen. Nem merek visszaütni, mert akkor még baja lesz. Anyám, apám meg csak annyira képes, hogy ránk szólnak: "Nyugalom legyen!". Nem érdekli őket, hogy épp mit műveltünk, csak, hogy fogjuk már be. (16L)

előre is köszönöm a hasznos válaszokat!

2014. jan. 3. 18:22
 1/2 anonim ***** válasza:

Huh, hát ez tipikus helyzet, hogy a "kicsi" többet megengedhet. Két gyerekem van. nekem is figyelnem kell, hogy ne essek bele ebbe a csapdába.

Nincs valaki, felnőtt ismerősöd, akibe bízol, és akinek a szavára ad Anyukád? Nem tudna valaki beszélni, hátha egy felnőtt szavára jobban ad.

2014. jan. 3. 18:46
 2/2 A kérdező kommentje:

Ez jó ötlet!

Megpróbálom, hátha hat rá.

2014. jan. 3. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!