Olyan agresszív lettem?
Igen meg
Attól, hogy valakinek gyereke van, még ember marad, nem lesz belőle állat.
Ajánlom neked a Moksa cseppeket. Lelki oldásra nagyon jó, magyar találmány. Amúgy meg jobb ez, mint amit az én anyám művelt, ebbe nem megyek bele, de nem volt anyai védelmező ösztöne vagy rosszul mutatta.
Tehát valamilyen szintem normális az ha bunkóságra így reagálsz, én pl minden ártatlan lényt megvédenék legszívesebben, ha azt látnám hogy durván/rosszul viselkednek vele (de persze helyzethez kell igazodni és határok között azért tartani egy bizonyos lépést)
Nem tudom, de az, hogy kiosztottad a doki nénit, azt nagyon jól tetted, teljesen jogos volt a felháborodásod. Legalább valaki megmondja neki, mert sokan (bevallom, köztük én is), utána sírdogálnak inkább a megaláztatás miatt, minthogy megmondják az ilyen doki néniknek, a véleményüket. Ráadásul a kisgyerek a gyenge pontja egy szülőnek, tehát ha őt védi -ráadásul jogosan - akkor az nem zakkant szerintem.
Másban még nem tudom miben vagy agresszív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!