Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vicces tények, ha anya vagy....

Vicces tények, ha anya vagy. Összeszedjük?

Figyelt kérdés
Például, ha egyedül vásárolok is tili-tolizom a bevásárlókocsit. Vagy a 2 literes üdítőt is ringatom.
2015. nov. 16. 20:24
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
39%

Elsö lányomnál éjjel olyan fáradt voltam hogy nem a szájába dugtam a cumis üveget hanem a talpát probáltam megitatani fekve az ágyon....

Fürdököpeny szoptatos háling jo páér napig ha a gyerekek betegek megvan a szentháromság :) Két gyerek és egy fürdököpeny

Második gyermekemet várva egyszer télen méteres hoba kvittem a ygereket felöltöztettem téli overál kabát sapka sál zokni s kivittem a hoba majd rájöttem valamivel alacsonyabb a ygerek az átlágnál és rádöbbentem bakker csak cipöt bakancsot nemadtam rá csak zoknit. (5 percig voltunk kint)

gyerekdalok dudolása éneklése akkor mikor gyerek nincs a közelbe.

ha állok a postan ringatozom (nem mintha ott lenne a gyerek)

ha egyedül vezetek kocsit és ygerek nincs velem akkor ott egy lo vagy ott egy traktor vagy boci hangosan felszolalok:):)

Ha csend van a ygerekszobába na ott biztosan gáz van :) mint ahogy azt is megtanultam frissen festett gyerekszobába ygereket ne vigyél be mert egy mozdulattal áttörli a gyerek nedves popsitrölövel.

Biztosra veheted ha gyermeked hányni fog valamikor is az biztosan csak is rád fogja és csak is éjjel:)

Ha valamikor le is betegszik a gyerek akkor az ünnepnapkor vagy elutazás elött és ugy hogy pl az a gyogyszer kifogyott és a gyógyszertár zárva

Ha orvoshoz viszed a gyereket biztos vagy 6 gyógyszert felir a doki amiböl max 2 veszel meg és igy is pár nap alatt megyogyul.

tejpépeket a babák nem szeretik de anya annál jobban.

hozzátáplálás gyerek nem ezsi meg a natur almát és egyébb natur cuccokat de pörkölt és nokedli ledarálva seperc alatt bevágja

2015. nov. 17. 09:25
 22/28 anonim ***** válasza:
0%

nem kell mindent elhinni anyosnak amit mond és akkor menni fog a szoptatás is ez tény:) megtanultam egy életre.

Tényleg müködik az hogy meleg viz alá tartoma ujszülött baba haját és képes bealudni fürcsi közbe.

Képes a baba mindenhogyan szopni akár fejjel lefelé is:)

ha egyedül fürdök kádba ami egy welnesezéssel felér akkor képes vagyok a flakonokkal és gumikacsákkal szorakozni a kádba

Abszolut nem teszek rossza azzal a gyermekemmel ha velem alszik ö is nyugodt én is nyugodt vagyok és semmiféle bébiör ezt nem tudná helyetttesiteni

2015. nov. 17. 09:32
 23/28 anonim ***** válasza:
65%
Én nem tologattam a bevásárló kocsit, hanem beszéltem hozzá. "Veszünk tejfölt, vaj is kell még, kérünk még husit a vacsorához...". Mindezt akkor, ha nagy ritkán egyedül is eljutottam boltba.
2015. nov. 17. 09:58
 24/28 anonim ***** válasza:
Totyogó mellett egyedül wczni esélytelen, mivel mindengova követ.
2015. nov. 17. 11:01
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha vásárlás közben egyedül vagyok, és gondolkodom magamban, az így szól: "na, anya még elmegy tejfölért, jaj és csak el ne felejtse a wc papírt"
2015. nov. 17. 14:26
 26/28 anonim ***** válasza:
Bárki megy mellettem az utcán, (kolléga, barát, férjem, anyám), megfogom a kezét a járda szélén átkelés előtt.
2015. nov. 17. 16:47
 27/28 anonim ***** válasza:

Tényleg a kutyával is úgy beszélek, mint a gyerekkel, gyere itt az ebéded, finom hami meg hasonlók:)

Pedig ugye a kutyának nem nagyon kell biztatás, 1 mp alatt kiűríti a tálját:)

2015. nov. 19. 22:14
 28/28 anonim ***** válasza:
Hát, én mindig is így beszéltem a kutyáimmal. A gyerekek előtt jóval. :)
2015. nov. 20. 16:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!