Vicces tények, ha anya vagy. Összeszedjük?
Elsö lányomnál éjjel olyan fáradt voltam hogy nem a szájába dugtam a cumis üveget hanem a talpát probáltam megitatani fekve az ágyon....
Fürdököpeny szoptatos háling jo páér napig ha a gyerekek betegek megvan a szentháromság :) Két gyerek és egy fürdököpeny
Második gyermekemet várva egyszer télen méteres hoba kvittem a ygereket felöltöztettem téli overál kabát sapka sál zokni s kivittem a hoba majd rájöttem valamivel alacsonyabb a ygerek az átlágnál és rádöbbentem bakker csak cipöt bakancsot nemadtam rá csak zoknit. (5 percig voltunk kint)
gyerekdalok dudolása éneklése akkor mikor gyerek nincs a közelbe.
ha állok a postan ringatozom (nem mintha ott lenne a gyerek)
ha egyedül vezetek kocsit és ygerek nincs velem akkor ott egy lo vagy ott egy traktor vagy boci hangosan felszolalok:):)
Ha csend van a ygerekszobába na ott biztosan gáz van :) mint ahogy azt is megtanultam frissen festett gyerekszobába ygereket ne vigyél be mert egy mozdulattal áttörli a gyerek nedves popsitrölövel.
Biztosra veheted ha gyermeked hányni fog valamikor is az biztosan csak is rád fogja és csak is éjjel:)
Ha valamikor le is betegszik a gyerek akkor az ünnepnapkor vagy elutazás elött és ugy hogy pl az a gyogyszer kifogyott és a gyógyszertár zárva
Ha orvoshoz viszed a gyereket biztos vagy 6 gyógyszert felir a doki amiböl max 2 veszel meg és igy is pár nap alatt megyogyul.
tejpépeket a babák nem szeretik de anya annál jobban.
hozzátáplálás gyerek nem ezsi meg a natur almát és egyébb natur cuccokat de pörkölt és nokedli ledarálva seperc alatt bevágja
nem kell mindent elhinni anyosnak amit mond és akkor menni fog a szoptatás is ez tény:) megtanultam egy életre.
Tényleg müködik az hogy meleg viz alá tartoma ujszülött baba haját és képes bealudni fürcsi közbe.
Képes a baba mindenhogyan szopni akár fejjel lefelé is:)
ha egyedül fürdök kádba ami egy welnesezéssel felér akkor képes vagyok a flakonokkal és gumikacsákkal szorakozni a kádba
Abszolut nem teszek rossza azzal a gyermekemmel ha velem alszik ö is nyugodt én is nyugodt vagyok és semmiféle bébiör ezt nem tudná helyetttesiteni
Tényleg a kutyával is úgy beszélek, mint a gyerekkel, gyere itt az ebéded, finom hami meg hasonlók:)
Pedig ugye a kutyának nem nagyon kell biztatás, 1 mp alatt kiűríti a tálját:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!