34-36 év körüli anyukák. Vonzóak, csinosak vagytok? Kaptok visszajelzéseket? Kollégám szerint lejárt az időnk.
:(
Nem szeretem az ilyen megjegyzéseket. Nem nekem mondta, nem is rám, csak elmondták nekem is.
Hahaha! Kollegad egy fafej! Miert torodsz vele?
En 36 vagyok, 6 honapos babaval. Szerintem nagyon jol nezek ki, anyukamek szerint megszepitett az anyasag. 3 kg plusz maradt rajtam, de nemigen latszik.
Szerintem 30 folott jobban nezek ki, mint a korabbi kepeken.
Miert adsz a velemnyere ennyire?
Nem szeretem, ha beskatulyázzák a nőt a kora miatt. A KORA miatt! A hapsi egy... :D
Én is jól tartom magam, a 34 évemmel.
Szerintem vele van gond, nem veled, vagy a 34-36 eves nokkel. Fel se vedd!
:)
Én is 34 vagyok egy 2,5 éves gyerekkel. Fejre százszor jobban nézek ki ( most találtam meg igazi stílusomat hajviselet, smink terén), visszajelzések alapján is. Testre sem vagyok elhízva, azért látszik, hogy szültem, hasamon maradt rendesen, de nem érdekel. Adok magamra öltözködés terén, ápoltságban, bár nem olyan maximalista módon, mint gyerektelen koromban.
Sokkal fontosabb, hogy van egy szép, okos, gyönyörű kislányom.
Egyébként meg kinek mi a vonzó és csinos?
Igaz 27 vagyok, de legkevésbé sem gondolom, hogy a nő 34-36 évesen "lejárt" volna. Sőt... Akkor nő igazán.
2 éves anyukája
Vagy csak a kolléga nem elég férfi egy igazi nőhöz. :D
Most járok egy képzésre, ahol a csoportban 3 huszonéves van, a többiek 30 felettiek.
Tény, nem mindenki nádszálkarcsú, már nem 16 éves csitricicik vannak, viszont ápoltak, divatosak (az alkatuknak megfelelően öltöznek), elegánsak, csinosak. Megvan a saját, személyiségükhöz illő stílusuk, mindehhez magabiztosak, és bitang jó a humoruk.
Úgyhogy, ennyit a lejárt idejű harmincasokról... :D
Na...mennyire nem egyformàk az emberek. Az én környezetemben nagyon menő a milfekre bukni. Nem a szó szoros értelmében, tehàt nem bàntóak, csak rendszeresen megjegyzik, hogy ilyen és ilyen anyukàt làttak, mennyire csinos és vonzó, magabiztos volt.
Még "csak" 30 vagyok, de màr én is megkaptam, hogy bizony törődjek bele, hogy lassan én is ebbe a kategóriàba tartozom. Én meg inkàbb tartom magam még kislànyosnak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!