Mi a tapasztalatotok az emberek előzékenységéről? Babával, vagy még terhesen milyen pozitív vagy negatív visszajelzéseket kaptatok másoktól?
Szia!
Órákat és oldalakat tudnék írni, sajnos leginkább negatív élményeim vannak :( Nagy hassal és/vagy pici babával szinte lehetetlen közlekedni. Nekem ÉS, hát katasztrófa, inkább próbálom úgy intézni, hogy ne egyedül menjek a gyerekkel.
Viszont valamelyik nap voltunk moziban a férjemmel, előtte (kötelező jelleggel) pisilde, amit éppen lezártak, mert takarítás volt: nő bent takarít, pasi áll az ajtóban, hogy senki ne menjen be. Rám néz, lenéz a hasamra, majd bekiabál a nőcinek, hogy beküld egy kismamát. Nagyon-nagyon jól esett :) Vannak azért jó történetek is, próbálok ezekre gondolni, bosszankodás helyett.
16 hónapos "nagylány" és 7 hónapos pocaklakó anyukája Budapestről
Ilyet sajnos én is tapasztaltam.Akkor is mikor terhes voltam meg most is mikor babával közlekedek.
Volt olyan eset,hogy bevásárló központban voltunk és a fiam hordozóban volt és a kocsin volt.Az emberek annyira sietnek,hogy képesek nekünk jönni és még azt se mondja,hogy bocs.Mikor terhes voltam akkor meg épp egy bankban voltam és nem volt szabad ülőhely.Hol öreg néni,hol csávó ült rajta és nálam fiatalabb csaj adta át a széket.
Kegyetlen ami manapság megy!
Nekem is szinte csak pozitív tapasztalataim vannak! Én Győrben lakom és itt szinte mindig előre engednek, kinyitják az ajtót, segítenek felcipelni a lépcsőn a babakocsit! Mindenki mosolyog a babára, sokan megállnak beszélgetni! Pedig Győr is elég nagy város!
Persze van negatív tapasztalatom is! Sokszor kellett már visszalépnem a zebráról, visszahúzni a babakocsit... Ez dühít a legjobban, ilyenkor ölni tudnék!!!! :(
Én is csak hasonlókról tudok beszámolni tisztelet a kevés kivételnek. A nyáron 2x történt meg, hogy szó szerint majdnem fellöktek miközben toltam a babakocsit. Felháborító!!!
Van néhány kedves ember, akik a buszra segítenek fel -le szállni, vagy ajtót nyitnak, de sajna ez van kisebb arányban:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!