Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hol tudnék visszajelzéseket...

Hol tudnék visszajelzéseket kapni az általam készített fényképekre?

Figyelt kérdés
Nemrég vettem egy Canon EOS 500d fényképezőt. Nagyon szeretek fényképezni, de valahol szeretnék visszajelzéseket kapni arról, hogy jól csinálom-e vagy min kéne javítanom. Tudtok olyan oldalt mondani, ahova feltölthetem a képeket és mások értékelik? Olyasmire gondolok, mint a fotózz.hu, csak ne kelljen annyit babrálni vele, mire végre feltölthetek egy képet. Köszi.
2011. jan. 12. 11:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha annyira érdekel, kicsit azért ráérhetsz babrálni nem?

Nincs a Fotózz!hu-nál nagyon jobb oldal.

Ezek esetleg:

[link]

[link]

2011. jan. 12. 11:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Regisztráltam is ott, úgyhogy megérné, ha olyan hozzáértő fotós lennék és tudnék hosszú, részletes és szakmai véleményeket írni és nem csak azt, hogy tetszik, jók a színek, jó a beállítás. Köszi.
2011. jan. 12. 11:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Feltöltöd ide vagy elküldöd mailben és megszakértem.
2011. jan. 12. 15:24
 4/4 anonim ***** válasza:

a fotozz.hu szerintem is az egyik legjobb ilyen oldal, mert ott tényleg véleményeznek és nem csak annyit írnak, hogy

"de szép, tetszik"

2011. jan. 12. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!