34-36 év körüli anyukák. Vonzóak, csinosak vagytok? Kaptok visszajelzéseket? Kollégám szerint lejárt az időnk.
:(
Nem szeretem az ilyen megjegyzéseket. Nem nekem mondta, nem is rám, csak elmondták nekem is.
36 éves vagyok, a harmadik és egyben utolsó (legalábbis tervezetten) kicsimmel vagyok itthon.
Nyáron lefogytam, visszanyertem a régi súlyomat, ami már nagyon hiányzott. :)
Bár még szoptatok, végre megállt a hajhullásom, s újra megnövesztettem a hajamat. Mindig is a hosszú haj állt jól, így vagyok önmagam.
Ezen kívül leszedettem az anyajegyeimet.
Igyekszem mindent kihozni magamból, vonzó smink, ránctalanító krémek... :P :)
Műkörmöm viszont nincs, az nem én vagyok.
A divatot sosem követtem, egyéni stílusom van.
Visszajelzés is van. :)
A kollégád egy paraszt. Válasz: ha nekünk lejárt az időnk, a tiéd sosem jön el. :P
Valószínűleg a kollégádnak nincs sem ízlése, sem intelligenciája... megragadt valahol a 16-18 éves szinten (IQ-ban meg a 3 agysejtnél de abból 2 gátló) Ne törődj vele!
Tapasztalatom szerint a 30-as, 40-es korosztály kifinomult, intelligens. Egyéni ízlése van, nem konfekció mint a kislányok. Érzelmileg és szexuálisan is ki tudnak teljesedni. Sokkal tökéletesebbek mint a fiatal lányok! Ebben a korban nyílnak ki, virágoznak a hölgyek! Egyértelmű, h Mi, igényesebb férfiak megőrülünk értük.
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!