Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A férjem a kiskamaszfiúnkon...

A férjem a kiskamaszfiúnkon töltötte ki mérgét, ugye ilyenkor el kell gondolkodni a váláson?

Figyelt kérdés

A probléma ott kezdődött, hogy természetes a férjem számára, hogy az én fizetésemből kifizetek mindent, ő a saját fizetését kétes dolgokba forgatja bele. Tegnap este emiatt kialakult férjem és köztem között egy vita, majd a férjem a fiúnk nagy becsben tartott egyik családi kiránduláson talált botját indulatosan, őrült módjára 4 részre törte, mert mit keresett ott a bot, a fiúnk előzőleg a szekrényben tárolta, elő szokta venni, símogatni szokta és szeret mesélni arról a családi kirándulásról amikor találta.

Mikor a férjem ok nélkül eltörte a botot a fiúnk nagyon el kezdett sírni, ekkor a férjem meg akarta verni, mondtam neki, hogy meg ne próbáljon a fiúnkhoz nyúlni.

A fiam végül órákig sírt, még sosem láttam rajta ezt a mély szomorúságot, csalódottságot. Rettenetesen szégyeltem a fiam előtt a férjem viselkedését, hogy megalázta a fiúnkat.

Megfordult a fejemben, hogy én ilyen ember viselkedésének nem tehetem ki a fiamat és mielőbb szükséges lenne elválni.

17 éve vagyunk együtt, egyre kevésbé akar megfelelni nekem a férjem, makacs, akaratos.

2015. nov. 11. 10:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Menjetek el családterápiára. Le kellülni beszélnia férjeddel, hogy ez így nem mehet tovább. Döntenie kell, hogy fontos-e nemi a család. Ha fontos, akkor terápia! Egyedül ebből nem fogtok most kijönni, mert túl sok az indulat. A férjed indulatkezelése pedig egy kisgyermek szintjén van. Mindenképpen szakemberhez kellen mennie, saját belátásából.
2015. nov. 11. 11:16
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

ne írd le többször kérlek, hogy fiúnk, az azt jelenti, hogy a pasid, szexpartnered :D

a gyereketek az fiunk, rövid u-val :D

nagyon komolyan le kell ülni és megbeszélni a dolgokat. szerintem itt most nem az a fő ok, hogy mit tett a gyerek lelkével, ez már valaminek a következménye, feszültség levezetése volt, na azt kell megtalálni, hogy mi az ami annyira felzaklatta, hogy a gyereken vezette le.

nagyon nem tett jót, de valljuk be, emberek vagyunk, ezt az egy alkalmat el lehetne nézni, ha... de itt ugye másról (is) van szó.

talán az, hogy feleslegesen gürizik? mert az ő fizetésére nincs szükség? mondjuk ezt is megérteném, ha emiatt nem lenne önbecsülése, azért a férfiak szeretik családfenntartónak érezni magukat, lehet az is, hogy ettől kezd bedepizni.

beszéljétek át, próbáljatok kompromisszumot kötni, ha meg nem megy, akkor lehet különmenni

2015. nov. 11. 14:06
 13/21 anonim ***** válasza:

ÍGy van ahogy az utolsó írja. "Csak" emiatt az egy eset miatt nem válnék el az biztos, milyen a férjed viszonya veled egyébként? Milyen a fiával?

Ha az ilyen esetek megismétlődnek akkor persze elgondolkodnék a váláson is, de először azt kéne kitalálni, hogy a férjedet mi frusztrálja ennyire, miért változott a régi szerető apából idegbeteggé? Biztos hogy van valami amivel elégedetlen az életében, és nem biztos hogy csak azzal, hogy te többet keresel nála.

2015. nov. 11. 14:12
 14/21 A kérdező kommentje:

Sokszor mondogatja, hogy ő többre vágyna az életben, ez nem élet, hogy csak dolgozik és dolgozik és alig jövedelmez amit csinál.

Hiába mondom neki, hogy de hiszen mindenünk megvan amire vágytunk, lakhatásunk, gyerekünk akire annyit vágytunk, most már csak meg kellene becsülnünk egymást.

43 éves, a mindennapjait áthatja az elégedetlenség. A múlt héten csináltunk magunknak egy közös együtt töltött szabadnapot, a bevásárlásnál szidta az árakat és úgy mindent általánosságban... volt nálunk pénz bőven mégis mondta a magáét, a végén kértem ne rontsa már el ezt a szép napot azzal, hogy úgy viselkedik mint egy rigolyás öregember.

Nagyon jó lenne újra felszabadultnak és optimistának látni őt és bevallom olyan mértékű stresszel, túlórákkal jár az én munkám is, hogy hiába vagyok itthon néhány napot szabadságon nem tudok kikapcsolni, állandó készenlétben vagyok.

2015. nov. 11. 15:38
 15/21 anonim ***** válasza:

a te reakciód se jó, egyáltalán. ha nem boldog, márpedig nem az, akkor nem csendre kell inteni, hanem támogatni abban, hogy váltson vagy tanuljon valamit, hogy olyat csináljon amit szeret és amit megfizetnek.

én értem a férjedet, gyerek mellett 2 évig havi 50.000.- kerestem. hiába hozta ha a férjem havonta a 4-5x-ösét, én teljesen összetörtem a végére, egyszerűen nem voltam megbecsülve és nem éreztem magam hasznosnak, mert tényleg egy kis költőpénzt kerestem. most 3x annyit keresek és ugyan fáradt vagyok, de az önbizalmam visszatért. szóval szerintem is fontos, hogy elégedett legyen, ott tölti a mindennapjait, nagyon nem mindegy...

beszéld meg vele, biztasd a váltásra, ösztönözd, hogy képezze tovább magát, hosszútávon megtérül egy elégedett férjjel ;)

2015. nov. 11. 16:25
 16/21 A kérdező kommentje:

Valami nem stimmel, hazajött, lezuhanyozott, majd egyszercsak azt vettem észre, hogy nincs itthon elment az autójával.

Meg sem próbálta megbeszélni a tegnap történteket, nem érdekelte mi történt a gyerekkel ma...

2015. nov. 11. 17:38
 17/21 anonim ***** válasza:
Becsajozott.
2015. nov. 11. 19:29
 18/21 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem is az jutott eszembe hogy nincs esetleg egy másik nő a dologban? Valahogy tök úgy viselkedik a férjed mintha a mostani életéből (családjából) elege lenne.
2015. nov. 12. 08:42
 19/21 A kérdező kommentje:

Mikor tegnap késő este hazaért újra nagyon morcos és ideges volt.

Mikor kérdezni merészeltem hol volt azt mondta a magam dolgával foglalkozzam.

Ma munka után zuhanyozás után ismét elment.

2015. nov. 12. 17:56
 20/21 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképp kérdezz rá hogy mi van mert ez így nem állapot.
2015. nov. 13. 07:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!