Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Volt köztetek aki így érzett...

Volt köztetek aki így érzett a gyerekvállalással?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék csak max 2 gyereket. Többször nem akarok szülni. Valamint engem a szülés módja nem érdekel. Az olyan nőket akik itt írjàk, hogy mennyire jó szenvedni a gyerekért nem értem. Ezért mindenképpen a lehető legkisebb fàjdalommal akarok szülni.
2015. nov. 10. 17:24
 1/6 anonim ***** válasza:

Oké. :D

Ez teljes mértékben magánügy. Én is 2 gyereket tervezek, meg azért meg se bolondultam, hogy szándékosan szenvedni akarok, persze, hogy könnyű szülést szeretnék. Meg ha csak van rá mód, azért jó lenne, ha megúsznám hasi műtét nélkül.

2015. nov. 10. 17:35
 2/6 anonim ***** válasza:
62%

Nem azt írják, hogy mennyire jó szenvedni, hanem hogy MEGÉRI szenvedni. Azért a kettő más.

A többi meg magánügy. Szerintem mindenki könnyen akar szülni.

2015. nov. 10. 17:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek a kerdezővel. Minimum 2, maximum 3 gyereket szeretnék a lehető legkisebb fájdalommal. Nem akarom egyeltalán szenvedni, se hasi műtétet, se kinyúlt bőrt a hasamon, se gátmetszést, se varrást, se repedést stb.. Viszont hogy hogy fog alakulni, arra kevés ráhatásom van sajnos. De nem tudom megérteni azt a felfogást, hogy a szülés csodálatos élmény lenne. Életet adni valóban nagy dolog és nevezhetjük csodának is, de maga a szülés folyamata fizikailag messze nem jó élmény. A két dolog teljesen más szerintem. De előbb olvastam egy kérdést, amiben csak a szülés hiányzik az illetőnek, úgy látszik ilyen is van. Nem vagyunk egyformák.
2015. nov. 10. 17:49
 4/6 anonim ***** válasza:

hmm

az ok h max mennyi gyereket akarsz ...

mégis hogyan gondoltad azt a kicsi fájdalmat????

császár metszés utána fáj, nagyon hetekig akár hónapokig húzódhat a seb

ráadásul az egy műtét - simán lehet szövődménye

a rendes szülés ezer és 1 féle lehet - ezt nem tudhatod előre

ha EDA-t kérsz hosszabb ideig tart majd és egyszer sem biztos h fájdalom mentes lesz

a szülés olyan h arra nem emlékszel h milyen szar volt hanem arra h meg lett a gyerek ...

2015. nov. 10. 17:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Kérjél edát. Én is akartam de hajnalban kerültem be és a kórházban csak nappal lehet kérni, reggel már 8 centinél nem adtak volna.
2015. nov. 10. 21:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Azt érdemes figyelembe venni, hogy a várandósság alatt bőven megváltozhat a véleményed, ahhoz képest amit előtte gondoltál bizonyos dolgokról.
2015. nov. 11. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!