Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagy baj ha meg mindig nem...

Nagy baj ha meg mindig nem jött meg az a bizonyos "egy csoda volt a szívem alatt es most megszületett halleluja"?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy 2 honapos babam igaz egyedul nevelem es csaszaros volt, de mégsem jon az az érzés. Ellátom es nagyon szeretem de ha szüleim, nővérem vigyazz ra nyugodt szívvel elmegyek egy fodraszhoz stb...egyszerűen nem jon ez a földöntúli érzés bárhogy szeretnem. Annyit olvasok es hallok rola ismerosoktol ugy beszélnek a gyerekekukrol hogy hihetetlen. Ugy vagyok vele meg ossze kell vele szoknom es o is egy különálló személy, de ugy látom sok no nem igy gondolja varom "azt" érzést. Volt valaki igy?

#Gyerekhez való viszonyulás
2015. nov. 7. 22:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

4 hetes a második fiam, az első 4 éves, és hát nem egyszerű természet. Kaotikusak a nappalok és az éjszakák is, bár a férjem segít, nyilván a nagy része a gyerekek körüli dolgonak az enyém. Baromira fáradt és sokszor feszült vagyok, és nálam sem jött még annyira ez a "majd megdöglök annyira szeretem a kicsit" érzés. Sokszor nálam is az van, amit írtál,hogy ellátom, de nem mindig van energiám babusgatni. A fiamat anno le sem tettem. Most,ha látom,hogy bár nem alszik a pici, csak úgy el van,akkor nem fogdosom az ölemben, hanem inkább megpróbálom mondjuk megmosni a hajam.

Eleve szoknom kell még,hogy két gyerekes anya vagyok. Persze, természetesen szeretem, de nem teszi ki minden percemet ez az érzés. De mondom, nálam szerintem azért, mert sok együtt a naggyal.

2015. nov. 8. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!