Volt már valaki hasonló helyzetben gyerek anyakönyv miatt?
Sziasztok!
Most szembesültünk vele, hogy a magyar törvények nem az igazságot hanem a jogot védik.
Adott a párom és én és megtudtuk hogy a várva várt gyermekünk megfogant, viszont épp egy válás közepén vagyok amit még nem mondtak ki és kiderült, hogy hiába nem az ex az apa az ő nevère írják a gyereket még azután is , hogy ha kimondták a válást , de nincs idő szülésig intézkedni.
Leírnátok, hogy nektek mik a tapasztalatok , mennyi idő míg ez elhúzódhat illetve hogyan lehetne ezt megakadályozni? Nagyon bosszant ez az egész jogrendszer.
Előre is köszi.
A torveny a hazastarsi husegbol indul ki, vagyis abbol, hogy amig az ember valakivel hazas, addig nem kamatyol massal.
Nem elunk a kozepkorban hogy megkovezzek aki nem igy tesz, de foghegyrol hulyezni azokat akikbe szorult erkolcs, azert tulzas.
Tényleg? házassági hűség?
Látom nagyon meg lehetsz szomorodva,szar lehet neked, mond már el akkor a törvényben miért van az hogy válás után MÉG 300 napig is a volt férj nevére megy a gyerek te adjunktus? Na akkor mi van ha válás után 1 héttel leszek terhes na? Akkor mi köze a volt férjnek ehhez?
Nem vagyok rosszindulatú, de kívánom, hogy csaljanak szarrá, rakjanak ki egy fillér nélkül onnan ahova beletetted az életed majd TE ne találj senkit aki kisegítene a lepukkant időszakodban. És még válni se legyen pénzed ügyvéddel, aztán nézegetheted magad felett az istened fenekét a fene nagy házasságoddal.
"a törvényben miért van az hogy válás után MÉG 300 napig is a volt férj nevére megy a gyere"
Azert mert a gyerek megcsinalasa es szuletese kozott eltelik 9 honap. Vagyis a valasig ha nem kavarsz massal, csak a ferjeddel, akkor a velelem jogos.
Ha meg igen, az teged minosit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!