Ha súlyra teljesen megfelel akkor nincs gond. Lehet ez ilyen életkori sajátosság.
2015. okt. 2. 18:19
2/7 anonim válasza:
Én nem problémáznék ezen nagyon. Amíg eszik annyit, hogy a súlya rendben van, addig nem kezdenék nagy ügyet csinálni belőle. Elé raknám, ami az adott napon épp a menü és ennénk mellette és ennyi. Majd kiválogatja, ami kell neki. Minél nagyobb körülötte a hajcihő emiatt, annál inkább csinálni fogja, a figyelem miatt. 2 évesem van, tudom, mennyire szeret középpontban lenni. Nálunk nincs válogatás. Adott étel az adott étkezésre, és kész. Ha nem eszik, éhes marad, és eszik legközelebb. Egy-kétszer eljátszotta, hogy neki ez vagy az nem kell, meg fúj, hát... megvárta a következőt és evett abból. Szándékosan nem csinálok olyat, amit nem szeret, de olyan nincs, hogy valaki semmit sem szeret. Ne kapasd el!
2015. okt. 2. 18:20
3/7 anonim válasza:
Nálunk is ez van. Ha gondolod írj privatot
2015. okt. 2. 18:42
4/7 anonim válasza:
Nálunk is ez van csak kicsit másképp ..
2 éves lesz novemberben. Semmilyen főtt ételt nem eszik, ezer dologgal kínáltam es kínálom még mindig. Undorodik,öklendezik , megkóstolni sem hajlandó. Rázza a hideg de tényleg szó szerint. Csaj üveges baby ételt eszik. Azt viszont jo étvággyal .. 13,5 kg 92 cm jó húsban van. A védőnő es mindenki más is azt mondta ne görcsöljek majd eszik, ha közösségbe megy.
Ezen kívül eszik: kolbászt, sajot, pék árut, chipset ( nem sokat de 1-2 dbot elragcsál) sajtos tallêrt. Ennyi amit megeszik es mindegyik ol csak 1 márkát!
2015. okt. 2. 19:02
5/7 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam hogy nem vagyok egyedül.
Első: Bocsi "problémája" igazad van. 😊
2015. okt. 2. 19:10
6/7 anonim válasza:
Nálunk is ez volt ennyi idősen. Aztán az oviba kerülés után lassan elkezdett változni. Látta hogy a többiek megkóstoljak, szeretik, akkor ő is szívesebben próbálta ki. Ez a csordaszellem. Most 6 éves a lányom, nem mondom most sem hogy jó evo, még most is undorodik bizonyos ételektol, de mar egy csomót szeret és szívesebben próbál ki újat. Szép lassan jutottunk el idáig.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!