Anyukák akik otthon vannak Gyeden, Gyesen milyen gyakran szoktatok sütni például sütiket, pizzát, lángost meg hasonló dolgokat?
Nálunk elég speciális a helyzet mert glutén, cukor és tejmentesen kell sütnöm főznöm de minden héten szoktam. A kenyér az alap ehhez jön minden más. Nagyon szeretem csinálni. Gyerekek 9 és 2 évesek, nem nagyon szoktak beszállni, a nagy még néha segített mostmár annyira nem. Inkább csak ünnepek táján.
Mindent szeretnek, talán a pizza és a kakaós csiga a kedvencük.
Palacsintát viszonylag gyakran, kb hetente. Kenyeret havi 1-2x, sütit szintén. Lángost nem szoktam, inkább más sós dolgokat: sajtos rúd, túrós pogi...
21 hónapos a fiam. "Segíteni" nem szokott, ellenben szétszedi a lakást ha egyedül van míg főzök-sütök (egyedül=nem vele foglalkozom de látom hol mit csinál). Legjobb esetben csak pakol.
4 hós és egy 3 éves gyerkőceim vannak.
minden másnap sütök valamit, és mindennap főzök. mellette, meg a szokásos házimunka.
sajtos stangli, foghagymás stangli,palacsinta, pizza, cipő, hamburgerzsemle. piskotákat, fánk, pogácsa.
sütemények nem igazán mennek, főleg a krémesebbjei úgyhogy azokat nem szoktam készíteni.
a nagyobb gyerkőc szeret sütni,úgyhogy ő mindig segít ha itthon van.legjobban a karácsonyi mézeskalács sütést várja:D majdnem mindennap megkérdezi mikor sütjük meg:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!