Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki azt hangoztatja, hogy...

Aki azt hangoztatja, hogy fiatalon (20 év körül) ideális az első gyereket vállalni, ők hogy gondolja, hogy tudja két tini megteremteni a közös külön életüket és mindent, ami a gyereknek kell?

Figyelt kérdés

Sokan írják, hogy 20 évesen már szülni kell, mert "jaj utána már el van késve az ember, meg régen is akkor szültek", hogy gondoljátok?

Miből tudja előteremteni két 20 éves ami kell? Igen, munka. De addigra max egy OKJ-t tudnak letenni.

2015. nov. 4. 14:18
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Az igen :D Azért, mert te hülyeséget írsz, és még csak meg sem tudod fogalmazni, már gonosz lettem? Zsír :D Te agyilag valahol 12 éves szinten mozoghatsz, így tényleg kár volt családot alapítani, és meg is értem, hogy kellett a feneked alá a lakás, mert hátszél nélkül te tényleg nem tudtál volna fiatal szülőként boldogulni.
2015. nov. 23. 09:23
 22/25 anonim ***** válasza:

Ismerek olyan huszonéveseket akik elő tudták teremteni, és nem szorulnak rá a szülőkre. Bár külföldön élnek. A fiú 23, a lány 21, és most várják a babájukat. Persze a legtöbb fiatal ennyi idősen még tanul, de ha nekik így alakult az életük, és a körülmények megengedik, akkor jól tették hogy vállalták a gyereket. A lány akár még később is tanulhat egyetemen, dolgozni pedig még van ideje bőven :D

szerintem inkább az a legnagyobb rizikó, hogy ennyi idősen biztos olyan párt választott-e magának akivel az életét le akarja élni...

2015. nov. 23. 14:25
 23/25 NikiDávid ***** válasza:
18%

Szerintem is jo fiatalon ☺ én nem tehetek rola hogy kaptam egy lakást söt örülök mert ilyen dolgosak a szüleim es nem elherdálták a pénzt! Persze barmikot lehet tovabb tanulni.

A gonosz irigy emberekkel akik nem is ismernek nem tudok mit kezdeni, csak annyit mivel neked baszottul nemjött össze az élet, masokat nem kell leszolno mert neked sanyaru a sorsod! Csak mert leirtam mim van mim nincs! Eleg elkeseredett helyzetbe vagy lehetsz ha igy láthatatlanba probalod elvonni a figyelmet... de barmit mondasz leszolsz legyen! Mert en boldog vagyok! Kivanom h jöjön boldogsag a szivedbe h csak jot lass es segits az embereknek! Probalj kilepni s feketesegbol! Boldog karácsonyt neked! Remelem jövöre jobban sikerül minden es buszke lehetsz majd magadra, higy benne es sikerul kiüzni a gonoszta szivedböl

2015. nov. 23. 20:45
 24/25 anonim ***** válasza:
60%
Ja, hogy most ez jön? Hogy nekem sz*r az életem? Aha, oké :D Szeretnél te ilyen sz*r életet, azt hiszem :) Csak mert én nem hencegek olyannal, amit nem én értem el, még lehet számomra teljesen kielégítő életem, nem gondolod? Tudom, hogy ez számodra ismeretlen érzés, de én sose vágytam olyanra, amiért nem dolgoztam meg.
2015. nov. 27. 17:46
 25/25 anonim ***** válasza:
60%
23. válaszoló:bár én sem ismerlek-és ítélkezni sincs jogom-de olyan dologra,amit NEM TE teremtettél elő,csúnya dolog "verni Magad".Mielőtt azt gondolod irigy vagyok,nem,kicsit sem,mert több,mint 2x annyi idős,boldog házasságban élő,több kamasszal(fiúk-lányok vegyesen) megáldott anya vagyok.Saját családi házzal,munkahellyel....de a szememet nagyon nagyon bántja,hogy helyesírásilag-mondhatni-nem vagy a toppon.Ebből azért lehet következtetni az intelligenciádra,az iskolai végzettségedre,talán a jövődre is....önmagad így nem vinnéd sokra.És hidd el,nagyon nagyon sokan tisztességesen dolognak/dolgoztak,félretettek minden fillért,mégsem tudnak még egy lakást venni.Talán ha nem lennél ilyen szűk látókörű-miszerint a TE szüleid ilyen f**a gyerekek,mindenki más ruppótlan,biztos elissza,elbagózza a pénzét-akkor nem is szólnának le ennyire.
2015. nov. 27. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!