Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, mit szoktatok csináln...

Anyukák, mit szoktatok csinálni a postán?

Figyelt kérdés

A kérdésem csak kíváncsiság. Ha itt napirendet olvasok vagy beszélgetek anyukákkal játszótéren, abban mindig benne van hogy postára kell menni. Mondjuk befizetni a csekket, ezt értem, de ez havi 1 alkalom.

Mit szoktatok ott intézni?

2015. nov. 3. 11:54
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Kicsit olyan érzésem van, hogy "kimaradok" valamiből.

Budapesten élek, ha veszek valamit neten elmegyek átvenni, így meg is tudom nézni és a csomagküldési díjat sem kell kifizetnem.

Hivatalos levelet kaptam a baba születése után. Honnan kéne kapni?

2015. nov. 3. 13:17
 12/21 anonim ***** válasza:
66%
És ha mondjuk Kínából rendelsz valamit? Elmész átvenni?
2015. nov. 3. 13:27
 13/21 anonim ***** válasza:
Például a munkahelyedtől, okmányirodától, erkölcsi bizi apjukodnak egy új álláshoz vagy cégbírósági bejegyzéshez, banktól, és sorolhatnám. A másik: nekem sose érte meg elbumlizni három kerületen át egy olyan csomagért, amit a sarki postán is átvehetek öt perc alatt hatszáz forint többletköltséggel. Karácsony közeledtével főleg nem rohangálnék mint a mérgezett egér ezer átvevőhelyre a sok ajándékért.
2015. nov. 3. 13:28
 14/21 anonim ***** válasza:
39%

Nekünk most az elmúlt hónapban innen jöttek pl. hivatalos levelek:

Fundamenta, NAV, OKJ bizonyítvány, Magánynyugdíjpénztár

De nyilván ha sehol nincs semmi számlád, nem tanulsz (én sulitól is szoktam kapni) és mondjuk csak 1 bankszámlád van, akkor nyilván jön évente 1-2 vmi aztán kész.

De van akinek van több számlája, befektetése stb... és a pénzügyes levelek mind ilyenek.

Illetve én pl. Budapesten lakok de nem biztos h átbucskázok két gyerekkel a városon ha át kell venni valamit, akkor is gyakran megrendelem, ha nincs a közelben.

2015. nov. 3. 13:54
 15/21 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat :-)
2015. nov. 3. 14:02
 16/21 anonim ***** válasza:
nekem minden lényegtelen irományt ajánlottan küldenek és a postás SOHA nem csönget be. így a csekkeken kívül ezekért is mennem kell. mondjuk nem minden nap, de heti 1-2 alkalom. és pl ruhát is úgy rendelek (megnézni nem lehet személyesen, ha nem tetszik, visszaküldöm), illetve sokszor külföldöről
2015. nov. 3. 14:06
 17/21 anonim ***** válasza:
A 8. vagyok,és szintén bp.-i.....
2015. nov. 3. 15:25
 18/21 anonim ***** válasza:
Csekket fizetek, csomagért megyek, ha rendeltem valamit (ez ritka, havonta a csekk, a csomag meg eseti) és kiürítem a postafiókot (ez heti 1-2 alkalom).
2015. nov. 3. 15:43
 19/21 anonim ***** válasza:
férjem intézi csekkeket de ő havonta 1x egyben az ősszes cseket adja fel .
2015. nov. 3. 16:43
 20/21 anonim ***** válasza:
Kb. évente egyszer megyek. Pl. idén egy tértivevényes levelet nem vettünk át, azért szaladtam be.
2015. nov. 3. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!