Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukak, ti is vagytok igy?

Anyukak, ti is vagytok igy?

Figyelt kérdés
Sokszor erzem magam faradtnak kimerultnek, mindenert stresszelem magam, feszultnek, szorongonak erzem magam. Van egy 18 hos kisfiunk, de ejszaka nagyon jol alvo. En is tudok jol aludni ejszaka.
2015. nov. 1. 18:39
 1/3 ciccda válasza:
Nem vagy egyedul :)
2015. nov. 1. 18:43
 2/3 anonim ***** válasza:

Hajaj, de mennyiszer... És ez még durvább lesz, ha dolgozni is fogsz mellette (bocs, ha most is dolgozol, akkor viszont minden elismerésem).

Viszont ha úgy érzed, hogy ez már túlmegy egy egészséges határon, akkor kérj a háziorvosodtól egy beutalót vérvételre, nézessen vasat, mert lehet, hogy kellene szedned. Nekem is vashiányom van, de alapjáraton nem szedek, viszont most, hogy terhes vagyok ismét, írt fel az orvos, és most becsülettel be is szedem, érezhetően jobb így. Lehet, hogy nem ártana, ha magnéziumot is szednél, ha sokat vagy stresszes.

2015. nov. 1. 19:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen. Én is érzek így néha. Ráadásul a kislányom átlagosan 4-5-6szor is fel ébred éjjel.
2015. nov. 1. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!