Nem házas nők/anyukák? Nektek is feltételezik az orvosok, hogy házasok vagytok?
En sem vagyok, de nekem is mondjak, hogy ferjem. Rahagyom, hisz honnan tudnak ?
Ebbe semmi rossz szandek nincsen. Vagy mondja azt, hogy hapsid, vagy pasid ?
Nekem is sokszor mondták, ráhagyom, gondoljanak amit akarnak.
Amíg nem voltam terhes a kolléganőim között is volt aki a férjemnek hitte, végül is mindegy.
Aki pedig tudta hogy nem azt kérdezgette, hogy mikor házasodunk, miért nem házasodunk, miért szülök így gyereket, a gyerekig gyorsan miért nem házasodunk... na ezekre a kérdésekre nem fogok kiselőadást tartani senkinek, pláne a szülés előtt gyorsan házasodjatok össze jellegű tanácsokra...
Engem az ilyen nem zavar. Ha olyan emberrel kerül szóba, akin látszik, hogy veszi a poént, azt szoktam mondani, hogy nem vagyunk házasok, csak összeálltunk, mint lovak kánikulában.
A nőgyógyászommal ez a terhesség közepe felé került szóba, mikor is viccesen annyit mondott, hogy gyorsan vetessem el magam.
Én pont a fordítottjával találkoztam. Több helyen is óvatoskodva csak a "gyerek apjaként" vagy a "páromként" utalgattak a férjemre. Talán mert nem vettem fel a nevét?
Nem zavart, nem javítgattam ki őket.
Nem zavar, végülis a férjem csak nincs papìrunk. Az anyós is anyós :)
Az orvosom amúgy mindig apukànak emlegeti,fogalmam sincs, hogy tudja-e hogy nem vagyunk hàzasok, 5 éve jàrok hozzà.
Megjöttek a férjezettek lepontozni?
Engem amúgy halàl nem izgat, hogy ki férjezett, ki nem, kinek a gyermeke a nő hasàban lévő baba-és erröl ki mit gondol, amikor manapsàg 1 nap alatt elvàlt lehetsz, aztàn meg újra lehet hàzasodni. Tehàt az a gyűrű bizony nem garancia semmire, úgy is meg lehet keverni a dolgokat.
Mi papìr nélkül is csalàd vagyunk,
ha valakinek ez ìgy nem kerek, tehet egy szìvességet. Nem màsok elvàràsai szerint élünk. Aki akar, az meg hàzasodjon, engem nem zavar. 6 éve vagyunk együtt, a màsodik babàt vàrjuk.
Bocs az offért, de kiüt a fràsz amikor màsok szerinf csak a hàzassàg jelento azt, hogy egy pàr vagyunk, esetleg egy csalàd.
Utolsó!
Nem a házasság jelenti azt, hohy csalad vagytok. De ha nem vagy házas, akkor neked nincs ferjed és nincs anyosod: parod/partnered/elettarsad/akarmid van és annak az anyja, apja. Semmi gond azzal, hogy neked nem fontos a házasság. Másnak viszont az. Neked csak egy papír, nekem sokkal több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!