Megbántad a babád nevét? Mást adnál most már neki?
az első szülött fiam Bendegúz,a nevét már akkor lefixáltuk,mikor még kósza gondolat sem volt.Mondanom sem kell,a név kötelez,igazi BENDEGÚZ.Abszolút nem bántam meg.
Most 31+3hetes pocakos vagyok az öcsivel.Már többször írtam ide,hogy nem tudok dönteni a nevét illetően.Nem akarok megbánni semmit.Se azt hogy bevállalom,se azt hogy hagyom magam lebeszélni.De amikor megszületik,meglátom,majd tudni fogom.
Ha egyszer lányom (is) lesz Tícia nevet kapja majd
Nem bántam meg:)
3 hónapos a kisfiunk, 2 neve van.
Az első nevét az apukája után kapta (Gyuszi). Gyulaként nem tetszik, de Gyusziként igen és nagyon illik hozzá:) Ezt a nevet mindketten akartuk, a másodikat (Gergő) én mondogattam, aztán a férjemnek is megtetszett és így lett Gergő a második név:) Azért adtunk 2 nevet, hogy ha nem tetszik neki az egyik, használhassa a másikat. (Remélem valamelyik azért tetszeni fog neki:)) Üdv: Eszti:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!