Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Természetes szülés okozott...

Természetes szülés okozott valami kárt bennetek?

Figyelt kérdés

Gondolok itt ilyenekre,hogy kitágult hüvely,inkontinencia,méhszáj lentebb,hüvely elő esés stb.

Csak úgy érdekelne.

2015. okt. 30. 14:48
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
98%

a hüvelynyílás cafatokra szét van repedve, nem foglalkoznak vele külön plasztikai sebészhez kellene menni 100 ezrekért..

a hüvelyt nem tudom milyen

többiről se tudok

2015. okt. 30. 14:50
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Méhsüllyedés, hüvelyfalsérv, enyhe inkontinencia (köhögésre, tüsszentésre, orrfújásra... mindenre majdnem bemegy, olykor csepegek is).

Szereztem egy "plusz lyukat is". Az egyik repedés (felfelé a húgycsőnyílás irányába) lyukasan forrt össze (varrták pedig).

Teljes katasztrófa. 10 hete szültem.

2015. okt. 30. 15:01
 3/23 anonim ***** válasza:
50%

:(

Nem bánom,hogy mindkettő császár lett!!!

2015. okt. 30. 15:11
 4/23 anonim ***** válasza:
90%

Nem.

Pedig nem voltam rendesen kitágulva, az ügyeletes tágított, a dokinőm meg térdelt a hasamon, hogy mihamarabb kint legyen a fiam.

4 öltést kaptam, mert szakadt a gátam,de másnap már ültem, csak kicsit volt kellemetlen, és a 6 hét alatt teljesen rendbe jöttem.

2015. okt. 30. 15:13
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Az ég világon semmi. Majdnem 4,5 kilos babát szültem
2015. okt. 30. 15:26
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Vágtak majd varrtak, 4 öltéssel.

Férjem szerint "talán kicsit tágabb" volt egy ideig, de ez is visszaállt.

2015. okt. 30. 15:29
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére nem, pedig én nagyon tartottam tőle. Volt egy gyerekkori balesetem, amikor sérült a hüvelyem is, ezért féltem, hogy repedni fogok és hasonlók a szülésnél. Én már korábban is intimtornáztam emiatt és mert inkontinencia problémáim voltak, aztán terhesség alatt újra adott beutalot a dokim a gyógytornászhoz, sokat edzettem a lenti területet. A szülésem könnyű és gyors volt, gátmetszésre volt szükség, de olyan jól sikerült a varrás vagy nem tudom, hogy éjjel egykor szültem, és az ebédet már ülve ettem, el sem akarta hinni a csecsemősnővér sógornőm. Nekünk a szexuális életünk is jobb lett. Valószínűleg azért, mert a korábbi hegek oldóttak, így végre nem fáj egyáltalán a szeretkezés, és érzékenyebb lettem. A férjem nem panaszkodik arra, hogy tágabb lennék, inkább örül neki, hogy teljesen felszabadultan tudom én is élvezni. Viszont a következő szüléstől félek,.nehogy elrontsa ezt a paradicsomi állapotot.
2015. okt. 30. 15:50
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
A gátvarrat helyét még most, 8 év után is érzem. Más károm nem származott belőle. Remélem a második bébinél sem lesz gond, februárban kiderül.
2015. okt. 30. 15:56
 9/23 anonim ***** válasza:
77%
Szerencsére nem!Semmit!3 hüvelyi szülésem volt,gátmetszés,belső sérülés nélkül.Gyorsan,de a saját tempójában haladtak a vajúdásaim,a kitolási szakaszok is(a leghosszabb szülésem 4 óra,a legrövidebb 2 óra volt a vajúdás kezdetétől a baba megszületéséig),senki nem gyorsította,vagy avatkozott bele.
2015. okt. 30. 17:01
 10/23 anonim ***** válasza:
57%

"senki nem gyorsította,vagy avatkozott bele"

2 és 4 órán mit gyorsítottak volna? :)

Csak a kitolási szakasz tartott 2 óra hosszát nálam...

2015. okt. 30. 17:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!